Mannen worden aantrekkelijker naarmate ze ouder worden, mits ze zich goed verzorgen

Er wordt vaak beweerd dat mannen knapper worden naarmate ze ouder worden. Op zich een heel lekker gegeven voor ons, maar dat betekent niet dat we alle teugels kunnen laten vieren. Integendeel! We dienen wel degelijk goed voor onszelf te zorgen. Willen we onze jeugdige charme behouden, dan is het belangrijk om goed te blijven bewegen, gezond te eten en ook voor onze huid te zorgen.

nieuwe nivea men product jonge huid

Wat iedere man zich dus echt moet aanleren, is een skincare routine. Maak het een gewoonte om goed voor je huid te zorgen en nog belangrijker: doe dit met de juiste producten. Ga niet in het kastje van je vriendin op zoek naar haar producten, maar gebruik producten die écht voor de mannenhuid bedoeld zijn.

Met deze NIVEA MEN lijn zeg je vaarwel tegen diepe rimpels en donkere vlekken

In 1922 begon NIVEA MEN met één product (een scheerzeep) en vandaag de dag – zo’n 100 jaar later – bieden ze een gehele verzorgingsroutine, speciaal gericht op de man. Van scheerproducten, deodorants tot aan huidverzorging; ze hebben het allemaal.

nivea men huidverzorging anti aging producten

Nu doen ze er nog een extra schepje bovenop met hun nieuwe NIVEA MEN ANTI-AGE 2IN1 POWER lijn. Deze lijn biedt producten waarmee wij onze huid in shape kunnen houden, waardoor we écht mooi ouder worden. Mannen, geloof ons maar: verwerk deze producten in je routine en merk binnen no-time het verschil.

Mooi ouder worden met de NIVEA MEN ANTI-AGE 2IN1 power lijn

Je huid krijgt een andere textuur en teint naarmate je ouder wordt. Maar dat is niet alles. Ook door invloeden van buitenaf kunnen er donkere vlekken en een ongelijkmatige teint ontstaan. En eerlijk is eerlijk: onze mannenhuid krijgt ook veel te verduren. We stellen de huid bloot aan zonlicht en scheren (meer dan) regelmatig, wat zijn tol eist.

AntiAge-Serum-Visual

Met de nieuwe NIVEA MEN ANTI-AGE 2IN1 POWER lijn ga jij donkere vlekken en rimpels tegen én voorkom je deze. Het geheim: de innovatieve formule met LUMINOUS630®. Er is tien jaar lang onderzoek gedaan om dit baanbrekende, gepatenteerde ingrediënt te ontwikkelen, en met succes. Dit vernieuwende ingrediënt zit al in verschillende vrouwenproducten van NIVEA en nu is het de beurt aan de mannenproducten.

De NIVEA MEN ANTI-AGE 2IN1 POWER lijn bestaat uit twee producten. Allereerst is er het ANTI-AGE 2IN1 POWER serum met de hoogste concentratie LUMINOUS630®*. Deze gaat donkere en ouderdomsvlekken tegen en vermindert de intensiteit van bestaande vlekken. Het tweede product is de ANTI-AGE 2IN1 POWER hydraterende crème met spf 30, welke zonbescherming biedt en donkere vlekken voorkomt.

serum nivea men

ANTI-AGE 2IN1 POWER SERUM

NIVEA MEN €40,99 Shop nu
hydraterende creme mannen nivea

ANTI-AGE 2IN1 POWER HYDRATERENDE CRÈME

NIVEA MEN €40,99 Shop nu

Hoe gebruik je deze producten dan? Heel simpel gezegd: de lijn bestaat niet alleen uit twee producten, maar ook uit twee stappen. Allereerst gebruik je het serum en vervolgens smeer je de hydraterende crème op je gezicht. Gebruik van beide producten zorgt voor een optimaal resultaat. En het mooiste van alles: de eerste resultaten zijn al zichtbaar na zo’n twee weken**.

De gehele lijn is verkrijgbaar bij de Kruidvat, Etos en online. Bekijk de website van NIVEA voor meer informatie over de nieuwe NIVEA MEN ANTI-AGE 2IN1 POWER lijn.

  • * Binnen het NIVEA MEN Anti-Age Hyaluron assortiment.
  • **Zelfevaluatie (score), met 63 mannen, 2022

In samenwerking met NIVEA MEN