“Ik moet even op vakantie ouwe”

Aan de noordkust van Jamaica ligt de Tryall Club, een vijf sterren resort van 2200 hectare. Voor een prijs van 2304 euro per nacht kan jij samen met negen van je beste maten heerlijk genieten in de Caraïben. Het klinkt wellicht als een hoog bedrag, maar je krijgt er dan ook veel voor terug.

 

De Tryall Club in Jamaica

Wat kan je allemaal verwachten als je een tripje boekt naar dit vijf sterren resort? De villa biedt een prachtig uitzicht op het Caribisch gebied en alle voorzieningen ervan. Door het interieur merk je een echte verbinding met de natuur. Alles herinnert je eraan waar je verblijft. De woonruimtes geven je toegang tot de ruime buitenterrassen, waar je de overheerlijke zeebries voelt. Perfect voor dineren in de open lucht of voor cocktails drinken in de zon.

Ook zijn er twee zwembaden waar je gebruik van kan maken en kan je genieten van een spectaculair uitzicht op het groene landschap en de turquoise oceaan. De villa zelf heeft vijf slaapkamers en vijf badkamers. Ook is er een wijnkoeler met 100 flessen, een bar, een bibliotheek, een bioscoop en een sigaren kamer aanwezig. Geen in om buiten heen en weer te lopen? Er zijn twee golfkarretjes aanwezig waar je gebruik van kan maken. Zie jij en je vrienden al scheuren?

Jamaica vakantie vrienden idee resort

Je kan gebruik maken van een spa, een fitnesscentrum, wandelpaden, een privéstrand club en zelfs is er een golfbaan achttien holes. Er zijn diverse boetiekjes en restaurants aanwezig om optimaal te genieten. Het omliggende landschap is bedekt in groene bossen, watervallen, rivieren en prachtig water. Perfect om te gaan zwemmen, duiken, snorkelen, diepzeevissen en kajakken. Ook voor de echte vogelspotters is er genoeg te zien. Het eiland heeft meer dan 60 soorten vogels in vier verschillende habitats, die wachten om gezien te worden.

Check hieronder voor meer foto’s van het resort:

Vakantie naar de zon Jamaica

Tryall Club Resort binnenkijken slaapkamer

winter ontlopen vakantie resort jamaica