Wie is Victoria Koblenko?

De 42-jarige Victoria Koblenko is geboren in het Oekraïense Vinnytsja op 19 december 1980 en verhuisde op haar twaalfde met haar gezin naar Nederland. Zij begon haar carrière door haar optredens in het welbekende Goede Tijden, Slechte Tijden, waar zij maar liefst 624 afleveringen de rol van Isabella Kortenear op zich nam. Daarnaast deed zij in 2005 mee aan Wie is de Mol? en was ze te zien in vele Nederlandse films en series, waaronder Costa! en Flikken Maastricht.

Haar relatie met ex-voetballer Evgeniy Levchenko

Sinds 2003 is Victoria gelukkig in de liefde met de ex-voetballer Evgeniy Levchenko. In 2008 hadden zij een tijdelijke pauze, maar inmiddels is dat gelukkig weer helemaal goedgekomen. Uiteindelijk kregen zij in 2016 dan ook samen een zoontje en is het nog steeds een gelukkig gezinnetje samen. Maar omdat het stel uit Oekraïne komt heeft de oorlog momenteel wel veel invloed op hen. Zo had Victoria in de eerste weken last van haaruitval en had zij voor het eerst in haar leven te maken met vreetbuien.

Victoria is momenteel op reis naar Costa Rica. Hier hoopt zij door meditatie en vasten wat meer positiviteit te vinden. Naast dat wij dit ontzettend knap vinden, gaan er met de trip van Victoria Koblenko ook een aantal super fitte bikini foto’s op Instagram gepaard.

Victoria Koblenko maakt indruk met bikini foto’s in Costa Rica

Ondanks dat Victoria inmiddels al de 40 is gepasseerd, ziet zij er nog altijd uit om door een ringetje te halen. Ze heeft inmiddels 214.000 volgers verzameld op Instagram, die zij regelmatig verblijdt met de leukste foto’s in bikini en in lingerie. Nu is het dus weer raak.

Victoria Koblenko heeft veel indruk gemaakt met haar super fitte bikini foto’s vanuit Costa Rica, waarbij zij ook een hele mooie boodschap heeft die wij jou niet willen laten ontgaan. Onder de foto’s schrijft Victoria dat zij tijdens deze reis pas leert wat echt ontspannen is, los van de eindeloze to do, to wish en to write lijstjes. En eerlijk is eerlijk; deze ultieme rust levert prachtige foto’s op van de fantastische Victoria Koblenko en in onze ogen behoort zij zeker tot het lijstje met de mooiste Nederlandse vrouwen boven de 40 jaar. Kijk zelf maar: