De carrière van Jake Paul

Jake Paul werd op 17 januari 1997 geboren in de Amerikaanse stad Cleveland, in de staat Ohio. Op zijn 10e begon hij samen met zijn broer Logan, tevens een bekende YouTuber, met het maken van video’s. In 2013 ontstond de app Vine, waarbij de broers kans zagen hun filmpjes te publiceren. Dat pakte uitstekend uit voor de twee, ze verwierven veel bekendheid waardoor ze zelfs een rolletje bemachtigden in een serie op Disney-channel.

Tegenwoordig is Jake vooral bezig met zijn carrière als bokser, waar ook zijn YouTube-kanaal met nu 20,3 miljoen abonnees, volledig in het teken van staat. Het bezorgt hem hoe dan ook een volle portemonnee.

Jake heeft in het verleden echter ook voor wat controverse gezorgd. Zo werd hij door zijn ex-vriendin aangeklaagd voor mishandeling. En ook heeft hij een aantal uitspraken gedaan die veel mensen tegen het zere been schopten. Ondanks alle negatieve aandacht hoeft Jake Paul zich absoluut niet zorgen te maken over zijn inkomsten.

Het vermogen van Jake Paul

Tegenwoordig kennen we hem natuurlijk als de nieuwe vriend van schaatsster Jutta Leerdam, die ondanks haar relatief jonge leeftijd ook de schaapjes op het droge heeft.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jake Paul (@jakepaul)

Volgens ingewijden heeft Jake een geschat jaarsalaris van $ 10 miljoen, wat hij dus met zowel het boksen als met YouTube verdient. In totaal zou de Amerikaan een geschat vermogen van $ 40 miljoen, omgerekend zo’n € 36 miljoen, hebben. Dat doet-ie toch netjes!