Jake Paul zijn opmerkelijke gewichtstoename

Jake Paul, die tot nu toe tien professionele gevechten heeft gevoerd rond het cruisergewichtlimiet van ongeveer 91 kg, lijkt nu veel zwaarder te zijn. Volgens zijn trainer Shane Mosley heeft Paul een gewicht bereikt dat vergelijkbaar is met dat van de Britse zwaargewicht Anthony Joshua. Tijdens een recente persconferentie en daaropvolgende fotoshoot liet Paul zijn nieuwe, gespierdere lichaam zien, wat erop wijst dat hij op de avond van het gevecht rond de 104 kg zal wegen.

tweet

Tyson heeft zijn kracht en snelheid op de pads laten zien, wat indruk heeft gemaakt op velen, inclusief zijn rivaal. Maar Paul is vastberaden. Hij beweert dat hij meer kracht heeft dan de voormalige onbetwiste kampioen door zijn behoorlijke gewichtstoename en is klaar om klap voor klap te vechten.

De Clash der Titanen: Paul versus Tyson

De eerste face-off tussen Paul en Tyson ging viraal, waarbij Paul er massief uitzag naast de bokslegende. Ondanks zijn indrukwekkende fysieke transformatie, blijft Paul realistisch over de uitdagingen die voor hem liggen. Met een professioneel boksen record van 9-1, neemt hij het op tegen een legende die, hoewel 30 jaar ouder, nog steeds angst inboezemt.

“Ik ben een geboren zwaargewicht”, zegt Paul. “Dit is wat ik geboren ben om te doen: naar deze gewichtsklasse gaan en Mike laten zien wie meer kracht heeft. Ik geloof dat ik harder sla. Ik weet dat het zwaar wordt, ik weet dat ik door tegenslagen moet vechten, ik weet dat ik misschien zelfs tegen het canvas ga, ik ben bang, begrijp me niet verkeerd. Maar het gaat er niet om dat de angst me stopt, het gaat erom dat ik er ondanks mijn angst in ga – dat is wat echte moed is.”

Dit gevecht belooft een spektakel te worden, met Paul die zijn nieuwe fysiek inzet tegen de ervaring en kracht van Tyson. De wereld zal vol spanning toekijken.