Wat we tot nu toe weten over GTA 6 en de mogelijke prijs

Grand Theft Auto (GTA) VI zal beschikbaar zijn op Xbox Series X en S, en PlayStation 5. Met een gerapporteerd budget van maar liefst een miljard dollar, zijn de verwachtingen hooggespannen. Fans speculeren al volop over de mogelijke prijs van het spel, en de meningen lopen uiteen.

Hoewel er nog geen officiële prijs is aangekondigd, suggereren geruchten dat de prijs ergens boven de € 140 zou kunnen liggen. Anderen denken dat het misschien rond de € 80 zal blijven, vergelijkbaar met andere recente grote titels zoals Spider-Man 2.

Wat kunnen we verwachten?

Gezien het enorme budget en de lange ontwikkeltijd, is het waarschijnlijk dat GTA 6 alle toeters en bellen zal hebben. Dit betekent echter ook dat de prijs aan de hogere kant kan liggen. Rockstar heeft tenslotte rekeningen te betalen en wil zeker profiteren van de hype rondom de lancering.

Naast de prijs zijn er ook andere spannende details over het spel bekendgemaakt. GTA 6 speelt zich af in een wereld die inspiratie heeft gehaald uit Florida, genaamd Leonida. Het spel volgt de avonturen van Lucia en haar naamloze mannelijke sidekick, vermoedelijk genaamd Jason, in een Bonnie en Clyde-achtige setting.

De trailer hint naar een verhaal vol actie en chaos, met verwijzingen naar echte gebeurtenissen en figuren uit Florida. Verwacht dus een meeslepende en dynamische spelervaring die zijn prijs meer dan waard zal zijn.

Bekijk hier de trailer van GTA 6:

Begin nu alvast met sparen voor GTA 6

Of de prijs nu € 140 of € 80 wordt, één ding is zeker: je wilt voorbereid zijn. Begin nu met sparen, zodat je niet hoeft te wachten om GTA 6 te bemachtigen zodra het uitkomt. Bereid je voor op een epische ervaring in de wereld van Grand Theft Auto VI, en zorg ervoor dat je klaar bent om te spelen wanneer de herfst van 2025 eindelijk aanbreekt.