Jaimie Vaes en Playboy

De foto die ze deelt laat weinig aan de verbeelding over. De caption “for playboy” is dan ook duidelijk. Hoewel het een zeer gewaagde foto is, moet je wel aan de richtlijnen van Instagram voldoen. Jaimie wil waarschijnlijk niet dat Instagram de foto eraf haalt, of Jaimie een (tijdelijke) ban geeft. Om de boel dan maar een beetje netter te maken, heeft Jaimie Vaes het meest expliciete deel van haar lichaam afgeschermd met een bliksemschichtje. Bekijk de foto in via deze link.

Veel uiteenlopende reacties

Het zal niemand iets verbazen, maar deze post lokt weer veel reacties uit. Niet in de laatste plaats wordt aangegeven dat ze moeder is en dat haar zoontje, als hij wat ouder is en naar school gaat, toch echt wel ‘last’ gaat krijgen van dit soort foto’s. Eenmaal online komen ze er maar lastig weer vanaf.

Maar er is natuurlijk ook een andere kant met positieve reacties. Zo vraagt Eva Simons zich af wanneer de kalender komt en vinden anderen juist dat haar zoontje trots mag zijn op een moeder met zo’n lichaam. En de eeuwenoude discussie van of ‘dit expliciete deel van het vrouwenlichaam’ wel of niet op Instagram mag laaide weer op.