Wat weten we over dit Funda woon-bedrijfspand?

Dit woonhuis is in 2019 volledig gerenoveerd en heeft naast het woonoppervlak ook ca. 218 vierkante meter bedrijfsruimte. Het huis heeft energielabel A+++, is gasloos en is het voorzien van een warmtepompinstallatie en 51 zonnepanelen. Mooi meegenomen in de strijd tegen de klimaatverandering.

Het unieke van dit huis is de grote bedrijfsruimte aan het water. Deze bedrijfsruimte is momenteel in gebruik als oranjerie. In het voorhuis heb je de beschikking over twee slaapkamers, een badkamer en een los tweede toilet. In het achterhuis heb je op de begane grond openslaande deuren naar de bedrijfsruimte. Ook hier heb je op de beschikking over twee slaapkamers en één badkamer. Verder zijn er nog drie aparte kamers met bedrijfsbestemming.

huis nigtvecht te koop funda

Heerlijk veel ruimte in Nigtevecht

Grote kans dat je (tot nu) nog nooit van deze plaats hebt gehoord. Wij zullen wel even helpen: Nigtevecht is een dorp aan de Vecht in het uiterste noordwesten van de Nederlandse provincie Utrecht, behorend tot de gemeente Stichtse Vecht. Het dorp had in 2021 slechts 1.575 inwoners.

3 augustus 2018 werd de Liniebrug, een fiets- en voetgangersbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal, in gebruik genomen. Deze brug vormt sindsdien een verbindende schakel in het recreatieve fietspadennetwerk en vormt ook nog een snellere verbinding tussen Nigtevecht en Amsterdam-Zuidoost en Abcoude. Mocht je niet zo’n liefhebber van de fiets zijn, het dorp is gelegen nabij uitvalswegen zoals A1 en A2. De reistijd naar het centrum van Amsterdam is dan ook 15-20 minuten. Ideaal voor als je wel wil werken, maar niet wil wonen in Amsterdam.

woonkamer met visgraat

Naast dat er dus niet al te veel bewoners zijn en een goede verbinding heeft met Amsterdam, is dit Funda pareltje een woon-bedrijfspand en heeft het ook nog een tuin. Om het nog mooier te maken, is de tuin voorzien van een eigen aanlegsteiger. Ideaal voor een leuk bootje, als je na het kopen van dit pareltje nog genoeg overhebt natuurlijk. Bekijk hieronder meer foto’s van de woning aan de Dorpsstraat 50 in Nigtevecht:

funda huis met grote garage kopen

woning aanleg boten