Hoe gaat het nu met Jaimie Vaes?

Onlangs maakte Jaimie Vaes de relatiebreuk met Momadi bekend aan RTL Boulevard. Echter gaf ze direct aan dat het wel goed met haar gaat, wat natuurlijk fin om te horen is. De 33-jarige styliste en moeder is dus weer vrijgezel en lijkt volledig tot rust te komen op vakantie.

Op Instagram deelde ze vandaag verschillende video’s en foto’s waarop te zien is dat ze aan het ontspannen is. Bij één video deelt ze de tekst ‘PAGI’, wat ‘ochtend’ betekent in het Indonesisch. We gaan er dus vanuit dat Jamie zich in de eilandstaat in Azië bevindt. Verder deelt ze een video waarop ze rustig aan het zwembad ligt en geniet van het zonnetje. Best wel jaloersmakend, vooral als wij nu naar buiten kijken en beseffen dat ons kikkerlandje alles behalve zomers aanvoelt vandaag.

Maar waar de aandacht toch het meeste naar uitgaat, is de selfie die de brunette deelt. Ze staat geposeerd voor de spiegel met een bikini met tijgerprint en – eerlijk is eerlijk – ze ziet er enorm fit uit. Een hele prestatie als je beseft dat ze ook nog fulltime moeder is en een drukke carrière heeft. Zie hieronder de desbetreffende foto van haar Instagram-profiel:

jaimie vaes bikini instagram indonesië