Wie is Isabelle de Koning?

Isabelle de Koning is een jonge vrouw van 20 jaar uit Hoofddorp, vlakbij Amsterdam. Ze heeft grote ambities en droomt ervan om in de toekomst haar eigen modebedrijf te starten. In de tussentijd staat ze graag zelf voor de camera en is ze actief en succesvol op verschillende socialmedia-platforms. Daarnaast werkt Isabelle ook als model en weet precies hoe ze moet poseren voor foto’s.

Als influencer maakt Isabelle regelmatig vlogs op YouTube. Isabelle heeft ook al eens op de FHM500 gestaan, een lijst met prachtige vrouwen. Ze is druk bezig met haar online aanwezigheid en is vooral populair op TikTok waar ze meer dan 15.000 volgers heeft. Haar vlogs gaan over lifestyle, fashion en modellenwerk, en ze droomt ervan om haar eigen modebedrijf te starten.

Isabelle de Koning op social media

Isabelle heeft een hobby van gemaakt om lekker bezig te zijn op social media. Dit doet ze door mooie foto’s van haarzelf te plaatsen op Instagram.

In de zomers brengt Isabelle graag tijd door op plekken waar bekende mensen graag komen, zoals Ibiza. Zal ze met een privéjet van Amsterdam naar Ibiza vliegen? Vaak is ze te vinden op het Spaanse eiland en deelt ze haar avonturen met haar bijna 14.000 volgers op haar Instagram @isabelle.dk. Isabelle de Koning is hard op weg om de koningin van de social media te worden, dus houd deze naam in de gaten!

De doelgroep van Isabelle de Koning zijn mensen die geïnteresseerd zijn in fashion, lifestyle en modellenwerk. Ze wil anderen inspireren met haar foto’s en video’s op social media.

Bekijk hieronder de mooiste foto’s van Isabelle: