Iris de Waard en Mitch van Duijkeren in Temptation Island: Love or Leave

Even een korte samenvatting om je geheugen op te frissen: Iris de Waard en haar vriend Mitch van Duijkeren deden als koppel mee aan het laatste seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Dit deden ze met succes. Ze hebben ‘de ultieme relatietest’ doorstaan en zijn zelfs verloofd. Netjes!

Hoewel de twee gedurende de show dus volop in de spotlights stonden, lijkt het Iris goed te lukken om alle schijnwerpers nog steeds op haar te laten richten. Wanneer je een blik op haar Instagram-pagina werpt, dan zie je de ene na de andere uitdagende foto van de blondine. Met haar afgetrainde figuur, tattoos en goed gevoel voor stijl lijkt iedere foto raak te zijn, net zoals haar laatste foto.

De nieuwe zwart-witfoto werd zo’n 16 uur geleden op Instagram gedeeld. Als je kijkt naar de ruim tweeduizend likes, kan je wel stellen dat deze foto goed in de smaak valt bij haar volgers. Iris draagt alleen een wit overhemd, ondergoed en een paar hakken. Ze kijkt verleidelijk in de camera en straalt als een echte powervrouw. Zie de desbetreffende foto hieronder: