Awakenings 2023 komt eraan

Awakenings is jaarlijks één van de leipste technofestivallen van Nederland. Met line-ups waar je ‘u’ tegen zegt, mag je zelfs kiezen bij welke artiest jij een dansje gaat wagen. Met maar liefst negen verschillende stages heb je altijd genoeg keuze. Op 7, 8 en 9 juli kan je vol passie je techno dansmoves laten zien. 

Het festival is in Hilvarenbeek, waar jij tussen de dieren gezellig kan dansen met je maten. Dagelijks is er van 13:00 uur tot 23:30 een programma, daarna is er nog een mogelijkheid om te slapen op de camping. Momenteel kan je nog voor 450 euro een indianentent huren, waar je het hele weekend zou kunnen verblijven. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AWAKENINGS (@awakenings)

Een weekend om van te smullen

De line-up van het festival is om van te watertanden. Op vrijdag kan je vol genot dansen op FJAAK, Richie Hawtin, KI/KI, Kobosil en nog veel meer. Op zaterdag is het de beurt aan Adam Beyer, DJ Rush, Nina Kraviz, Klangkuenstler en nog vele andere om jou en je maten een onvergetelijke dag te bezorgen. Op zondag is het echt gekkenwerk; Reinier Zonneveld, Amelie Lens, Tale of us, I Hate Models en wederom nog veel meer zullen de laatst dag afsluiten met knallers. Een line-up waar je echt van kan gaan genieten.  Hieronder vind je een overzicht:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AWAKENINGS (@awakenings)

Op de site van Awakenings zijn nog losse dagtickets te koop, alle weekendtickets zijn al uitverkocht. Op dezelfde site kan je ook nog een tent huren, stel je wilt blijven slapen.  Bestel hier je tickets voor Awakenings.