Wie is Iris de Waard?

Iris de Waard stapte samen met haar vriend Mitch van Duijkeren het avontuur van de ultieme relatietest in: Temptation Island. Hun reis op het eiland werd erg goed gevolgd door talloze kijkers, die hoopten op een leuk einde voor het koppel.

Helaas bleken ze toch niet zo goed bij elkaar te passen dan ze dachten. Ondanks hun pogingen om de relatie te behouden, bleken Iris en Mitch het toch niet te zijn. Mitch is weer gelukkig in de liefde met een andere dame, maar daar lijkt Iris helemaal geen moeite mee te hebben. Op de foto’s ziet ze er namelijk waanzinnig en zelfverzekerd uit.

Iris de Waard schittert door Christine Fotografie

Iris de Waard heeft op haar Instagram-account een reeks intieme foto’s gedeeld, die zijn gemaakt door de ervaren fotograaf Christine. ‘Christine Fotografie’ staat bekend om haar talent in het vastleggen van de schoonheid van vrouwen. Dat ze populair en goed in haar werk is, dat bewijst haar grote aantal fotoshoots met bekende dames. Zo heeft ze ook andere Temptation Island-deelneemsters gefotografeerd, waaronder Annabel Visscher en Milou van Agtmael.

Iris is flink actief op sociale media en heeft op Instagram meer dan 77.000 volgers, waar ze niet echt consistent berichten deelt. Verder gebruikt ze ook TikTok, waar ze meer dan 475.000 volgers heeft. Op TikTok plaatst ze verschillende dingen op een handige manier en bereikt zo meer mensen dan op Instagram.

Hieronder vind je de gewaagde fotoshoots van Iris de Waard:

iris de waard
Foto via Instagram iris_de_waard
iris de waard
Foto via Instagram iris_de_waard
iris de waard
Foto via Instagram iris_de_waard