Het hele huis op Funda ademt een luxe Arabische sfeer

Als je de woning binnenkomt, kan je er gelijk niet meer omheen. De witte tegels trekken direct de aandacht. Zo heb je een halfopen keuken die voorzien is van luxe hoogglans witte inbouwkeuken met veel werkblad en diverse inbouwapparatuur. Daar is een kookeiland met 5 pits gasplaat.

Het huis beschikt over meerdere etages, op de eerste etage vind je twee ruime slaapkamers waarvan een met een dakkapel. Ook is er een luxe badkamer. Die is voorzien van een inloopdouche, luxe wastafel en toilet. Ook dit is uiteraard weer helemaal in de luxe Arabische sfeer, waarin de gouden details niet mogen ontbreken.

En de sfeer is in het hele huis doorgetrokken, want ook op de tweede etage heb je een ruime slaapkamer. Deze slaapkamer heeft een voor en achter een dakkapel, hier zie je vooral de witte details terug. De gouden details zijn in deze kamer achterwege gelaten.

Wat is er in de buurt?

Als je even lekker naar buiten wil, heb je een tuin op het zuiden en een achtertuin met veel zon in de middag. De tuin is voorzien van een overkapping en een achterom. Mocht je toch iets meer bewegingsruimte nodig hebben, dan heb je winkelcentrum en metrostation Gein op loopafstand. Daarnaast heb je op loopafstand meerdere scholen, een medisch centrum, een sportcentrum en een kinderopvang. Hoewel het in Amsterdam normaal gesproken erg duur is om te parkeren, is er bij deze woning voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Toch handig voor als er visite van buiten Amsterdam langskomt en zij geen extra hypotheek hoeven af te sluiten om de parkeerkosten te kunnen betalen.

In de directe omgeving van de Funda-woning ligt het natuurgebied de Gaasperzoom en op 15 min lopen is de Gaasperplas met strand en park. Tot slot zijn er verschillende uitvalswegen in de buurt (A2, A9 en A10) daardoor is de bereikbaarheid uitstekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door interieurterreur (@interieurterreur)

Wat is de vraagprijs op Funda?

Deze woning met opvallend interieur aan de Wethouder In ’t Veldstraat 32 in Amsterdam is voor 600.000 euro van jou. Daar krijg je 120 vierkante meter aan woonoppervlak voor terug. Bovendien moet je natuurlijk wel fan zijn van de huidige aankleding van de woning. Een aankleding die ook op Instagram niet onopgemerkt is gebleven. En wat blijkt, is dat daar de reacties ook erg uiteenlopen. Bekijk hieronder wat foto’s van de woning:

woonkamer Fundaslaapkamer Fundabadkamer Funda