Het Nederlandse model Lois Kruiswegt

De 22-jarige Lois Kruiswegt is een succesvol model van eigen bodem. Zo staat zij onder contract bij het Nederlandse modellenbureau MA Matt Faces, maar staat zij ook getekend bij een waslijst aan buitenlandse modellenbureaus in Engeland, Spanje, Turkije, Griekenland, Zuid-Afrika, België, Frankrijk en Duitsland.

Doordat Lois bij zoveel bureaus is aangesloten, heeft zij de shoots dan ook voor het kiezen. Zij poseert onder andere voor verschillende badkleding merken als Cleonie Swim en Airlea. Dit soort fotoshoots benadrukken alleen nog maar extra wat voor een mooie meid Lois eigenlijk is. Haar goddelijke figuur en mooie gezicht zorgen voor fenomenale foto’s op haar Instagram.

De brunette is een hit op Instagram

Door haar succesvolle modellencarrière timmert Lois ook lekker aan de weg op social media. Zo heeft zij op het moment van schrijven meer dan 8 duizend volgers en dit aantal blijft alleen maar groeien. Wij zouden het dan ook meer dan terecht vinden als Lois nog bekender op Instagram zal worden, want haar foto’s zijn echt een feest om naar te kijken. Ze plaatst regelmatig foto’s van haar fotoshoots in bikini of in stijlvolle outfits, maar deelt ook regelmatig een selfie met haar volgers waar zij haar spontane glimlach opzet.

Verder is op Lois haar Instagram ook te zien dat zij enorm kan genieten van alle tropische plekken waar zij belandt. Zo was zij een tijdje geleden nog in Kaapstad, waar zij tussen het shooten door op safari ging, genoot van de natuur en de stad onveilig maakte met vriendinnen.Zie hieronder een aantal van onze favoriete foto’s van het model Lois Kruiswegt op Instagram en vergeet haar vooral niet te volgen op Instagram: