Wie Julia Boschman?

De Nederlandse blondine Julia Boschman is geboren op 8 juni 2002 en is dus pas 19 jaar oud. Ze is geboren en getogen in het Brabantse Bergen op Zoom en studeerde interieuradviseur. Echter is zingen altijd een groot onderdeel in haar leven geweest. Optreden is niets nieuws voor haar, zo heeft ze al in veel musicals gespeeld. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze niet zenuwachtig was om voor het grote publiek op te treden, iets waar ze snel aan zou moeten wennen.

Ze is het nieuwste lid van K3

In februari van dit jaar kondigde voormalig K3-lid Klaasje Meijer aan dat ze de groep zou gaan verlaten. Ze zei dat ze haar vleugels meer wilde uitslaan. En met haar vertrek was er natuurlijk een lege plek die opgevuld moest worden. Met als gevolg dat het programma op zoek ging naar dat speciale nieuwe lid. Dit is alweer de derde keer dat er een wisseling in de groep is. Met duizenden sollicitanten van zowel meisjes als jongens kon er maar één het nieuwste lid van K3 worden, en dat is deze dame.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U L I A (@juliaboschman_)

Degene die als beste uit de bus kwam was dus de Brabantse Julia Boschman. Die overwinning ging echter niet gepaard met tegenslagen. Hoewel ze nu de winnares is, waren er twee momenten waarop ze bijna naar huis werd gestuurd. In de finaleronde waren het Julia en Amy Courtens die het tegen elkaar opnamen.

Diede en Celester werden weggestemd door het publiek en de kijkers thuis. Met hoge spanning was de beslissing uiteindelijk aan Hanne en Marthe:“Deze kandidaat hebben wij echt zien groeien. En het gevoel dat we hebben bij deze persoon, is het gevoel dat we ook echt willen hebben. De persoon die van K2 weer K3 gaat maken is… Julia!”, riepen de zangeressen. En als je dacht dat ze na haar spannende overwinning wel even kon uitrusten, dan heb je het mis. Want deze week moet ze vrijdag al aan de slag voor haar eerste live optreden als K3.

Wij selecteerden een aantal leuke foto’s van de Instagram van Julia Boschman hieronder: