Waar kennen we deze blondine van?

Emma Heesters is een bekende Nederlandse zangeres. Geboren op 8 januari 1996, begon Emma al op jonge leeftijd met zingen. In 2004 deed ze mee aan Kinderen Voor Kinderen, toen ontstond dus al haar liefde voor zingen. Haar doorbraak kwam met het plaatsen van covers van populaire nummers op YouTube, waar ze miljoenen views verzamelde.

Daarnaast was ze te zien bij Beste Zangers. Bij dit programma scoorde ze samen met Rolf Sanchez een enorme hit, die op YouTube wel 15 miljoen weergave heeft en op Spotify meer dan 83 miljoen streams. Toevallig heeft het duo afgelopen week een nieuw lied uitgebracht, genaamd Contigo. Emma eet in de muziekwereld van allerlei kantjes wat, variërend van pop en R&B tot akoestische ballads. Naast haar online succes heeft ze ook op verschillende grote podia gestaan en samengewerkt met andere bekende artiesten.

Emma Heesters geniet van het Spaanse zonnetje

Emma Heesters weet indruk op ons te maken wanneer ze op het podium staat, maar ook op Instagram kan ze er heel wat van. Met 1,9 miljoen volgers deelt ze regelmatig hoogtepunten uit haar carrière, persoonlijke momenten en stijlvolle foto’s. Alleen door haar looks zullen de meeste al fan van haar kunnen worden. De blonde lokken, bruine ogen en prachtige glimlach zullen al een hoop harten veroveren. Maar met haar recente post vanuit Mallorca heeft ze laten zien dat ze ook precies weet hoe ze voor de camera moet stralen. In de foto draagt Emma Heesters een prachtige witte bikini die haar zomerse look compleet maakt.

Ze krijgt enorm veel positieve reacties op haar foto. Vooral reacties van anderen die haar vertellen dat ze er weer beeldschoon uit ziet (en gelijk hebben ze). Bekijk de foto hieronder:

Emma Heesters bikini
Foto via Instagram Emma Heesters