Maak kennis met Diaz Jaquet

Het kan goed zijn dat je nog niet bekend bent met de naam Diaz Jaquet. Daarom stellen wij haar dan ook graag aan je voor. De 24-jarige Diaz Jaquet heeft namelijk al veel goeds gedaan voor de wereld. Zo vertrok ze op haar 17e naar Zambia om aan de slag te gaan als vrijwilliger, om de wereld een stukje mooier te maken en met zo’n glimlach gaat dat vanzelf. Daarnaast heeft zij haar eigen bedrijf en timmert zij lekker aan de weg op sociale media, waar zij ons regelmatig verrast met de zonnigste kiekjes in bikini tot de meest stijlvolle foto’s de sneeuw. Kortom, een vrouw van Champions League-niveau.

Als we even een snelle blik werpen op de Instagram-foto’s van de Nederlandse Diaz Jaquet valt één ding ons gelijk op:  de prachtige combinatie van blonde lokken en blauwe ogen. Verder staat haar Instagram-account vol met veel zonnige bikini foto’s, waar wij het ook warm van krijgen. Maar wij zijn niet de enige die er zo over denken. Diaz heeft namelijk op Instagram inmiddels ruim 35.000 volgers.

Mocht je geen genoeg krijgen van de bloedmooie Diaz op Instagram? Dan raden we je aan om ook even TikTok te downloaden. Hier heeft de blondine namelijk ook meer dan 100.000 volgers en plaatst zij de ene na de andere video van zichzelf.

@diaz.jaquetIg: diazjaquet 💗♬ Shootout – Izzamuzzic & Julien Marchal

De blondine staat ook in de FHM 500

Kortom, wij zijn groot fan van Diaz en wij zijn blijkbaar niet de enige. Zo stond Diaz in 2020 in de lijst FHM 500 mooiste vrouwen van Nederland en stond zij op plek 240. Wij hebben er wel vertrouwen in dat we nog veel gaan horen over deze prachtige jongedame! Zie hieronder de meest mooie foto’s van Diaz op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Diaz Jaquet (@diazjaquet)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Diaz Jaquet (@diazjaquet)