Het Instagram-account van Veronika Rajek

Veronika Rajek is een 25-jarige model, afkomstig uit Slowakije. Op haar Instagram-account heeft ze 1,5 miljoen volgers. Dit komt omdat ze al eerder Instagram-accounts gehad heeft, maar die worden telkens offline gehaald omdat men denkt dat ze een catfish is. Ze zou ‘te mooi’ zijn om een echt persoon te kunnen zijn. Vreemd.

Ook in het dagelijks leven heeft ze last van haar uiterlijk. Niet alleen wordt haar Instagram-account vaak verwijderd omdat mensen denken dat ze niet echt is, in het echt heeft ze ook niet zoveel vrienden. Mensen zijn namelijk bang om op het model af te stappen, denkt ze zelf. Ook krijgt ze op haar Instagram-account de meest vervelende berichten. Velen zijn in de veronderstelling dat ze haar foto’s heel erg bewerkt en delen graag hun mening hierover. Ook denken ze dat ze heel veel aan zichzelf heeft laten doen, bijvoorbeeld aan haar gezicht en haar voorgevel.

Veronika Rajek ontkracht al deze opmerkingen. De finaliste van Miss Slowakije 2016 zegt zelf geen plastische chirurgie gedaan te hebben. Ze gebruikt alleen een skin smoothing filter over haar Instagram foto’s. Voor de rest verandert ze niks aan zichzelf.

De dame krijgt dus erg veel haat, vooral van vrouwen. Ze denkt zelf dat dit puur uit jaloezie komt, maar die woorden doen haar vaak wel heel veel pijn. Ze wilde zichzelf zo graag bewijzen, dat ze daar Dubai gevlogen is om zich door een dokter te laten onderzoeken en te laten zien dat ze niks aan zichzelf heeft laten doen. De dame heeft een flinke voorgevel, maar volgens eigen zeggen zijn deze volledig natuurlijk. Ook de dokter bij wie ze is langs geweest om haar gelijk te krijgen was verbaasd. Ze is gezegend met een geweldige natuurlijk boezem.

Hieronder plaatst ze het bewijs van haar ‘natuurlijke voorgevel’: