Tattoo shop Bang Bang NYC

Keith McCurdy, met de bijnaam Bang Bang, is een van de meest bekende tatoeëerders van de wereld. Hij heeft dan ook zijn eigen tattoo shop waar hij de meest unieke en realistische illustraties achterlaat. Hij is de belichaming van hoe een tatoeëerder een tattoo moet zetten.

Dit gaat niet onopgemerkt, want Keith heeft zijn inkt op de meest beroemde hedendaagse artiesten neergezet. Wie dat zijn? Rihanna, Miley Cyrus en Justin Bieber hebben er allemaal gebruik van gemaakt. Zo is hij niet alleen een van de bekendste tatoeëerders maar doet hij dit ook bij beroemdheden. Hieronder een selectie van de mooiste creaties van Bang Bang en co. ter tattoo inspiratie.

Tattoo-shop Bang Bang MAN MAN 1 Tattoo-shop Bang Bang MAN MAN 5 Tattoo-shop Bang Bang MAN MAN 4 Tattoo-shop Bang Bang MAN MAN 6 Tattooshop Bang Bang MAN MAN 10 Tattoo-shop Bang Bang MAN MAN 7 Tattoo-shop Bang Bang MAN MAN 3 Tattooshop Bang Bang MAN MAN 9 Tattoo-shop Bang Bang MAN MAN 8 Tattoo-shop Bang Bang MAN MAN 2

Bang Bang laat genoeg gave plaatjes achter om je te voorzien van jouw toekomstige tattoo. Ben je er nog niet bekend mee? Lees dan hoe je een tattoo zet zonder spijt.