Maak kennis met Ines van Uythem

Ben je nog niet bekend met Ines? Dat is ook helemaal niet heel erg raar. Ze is namelijk redelijk bekend in België, maar nog niet zo heel erg in Nederland. Maar daar gaat vast verandering in komen. Ines van Uythem is een influencer uit het Belgische Hasselt. Ze is werkzaam als model en draait wel eens plaatjes op de radio. Ze is ook regelmatig als supporter te vinden bij KRC Genk, een Belgische voetbalclub uit Genk. Zoals ook goed te zien is aan haar afgetrainde uiterlijk, staan sportiviteit en gezelligheid bij haar centraal. Dit laat ze dan ook regelmatig zien op haar Instagram. Ze heeft inmiddels al 57.1K volgers en weet precies hoe ze haar fans tevreden moet houden.

Ines is niet alleen op Instagram actief

Helaas hebben we ook wat minder goed nieuws: Ines is al bezet. Dit is natuurlijk erg spijtig voor ons maar toch kunnen we ons verdriet opzij zetten. Ines van Uythem heeft een langere tijd een relatie gehad met Jamaicaanse voetballer Leon Bailey, maar dit is inmiddels voorbij. Nu heeft Ines een relatie met de physical coach van de Rotterdamse club Feyenoord.

Naast haar Instagram-werkzaamheden heeft Ines van Uythem ook haar eigen online kledingwinkel Bellines. Ze promoot allerlei soorten kleding en maakt grondig gebruik van haar prachtige looks om deze goed te laten zien. De winkel lijkt nog in opkomst te zijn dus wie weet wordt Bellines later wel enorm groot.

Wil je meer van Ines zien? Wij hebben onze favoriete Instagram-foto’s van Ines even voor je op een rijtje gezet: