Wie is Ilse van Esch?

Ilse van Esch komt uit Brabant en speelt bij FC Eindhoven. Daarnaast werkte ze bij PSV aan het vervullen van wensen van zieke kinderen Haar hobby’s naast voetbal zijn mode en fotografie en ze speelt ook in het damesteam van Creators FC, een team van influencers.

 

Een tijd terug is Ilse van Esch echter ook te zien geweest in het SBS6-programma Million Dollar Eiland. Daarin verblijven 100 mensen op een verlaten eiland. Iedere persoon heeft een bandje dat 10.000 euro waard is. Wie vrijwillig vertrekt, mag zijn bandje afgeven aan iemand anders, maar ze kunnen ook weggespeeld worden tijdens spellen. Ilse besloot aan het programma mee te doen en voor zover we weten heeft ze het wel even volgehouden. “In ieder geval langer dan de vlechtjes waarmee ze aan het spel begon”, vertelde ze aan BN De Stem.

Ze plaatst leuke foto’s op Instagram

Ilse van Esch is dus ook influencer. Ze heeft zo’n 129.000 volgers op Instagram. Dat ze naast voetbal van mode en fotografie houdt, is ook wel te zien op haar Instagram-pagina. Soms in voetbaltenue, soms in een stijlvolle outfit en ook regelmatig in bikini. Het zijn stuk voor stuk prachtfoto’s van een prachtige dame. Deze blondine wil je dan ook zeker op je tijdlijn zien verschijnen.

Zie hieronder een aantal foto’s van de Instagram-pagina van Ilse van Esch.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ilse (@ilsevanesch)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ilse (@ilsevanesch)