ORMANÄS LED-strip zorgt voor sfeer in huis

Deze 4 meter lange gekleurde IKEA-lichtstrip is ideaal om als sfeerverlichting te gebruiken, in de woonkamer of in je slaapkamer bijvoorbeeld. Zo is het licht makkelijk te dimmen en van kleur te veranderen. De strip is vier meter lang en is ook nog eens op maat te knippen. Handig toch? Zo kan je hem precies op maat maken. De plekken waar je kan knippen staan met een symbooltje van een schaar gemarkeerd. Je kan hier dus bijna niet de fout ingaan.

Ook is de led-strip makkelijk buigbaar, zodat je deze eenvoudig achter je televisie of een kast kan bevestigen. En ook het bevestigen gaat erg eenvoudig. Je verwijdert gewoon het papier van de zelfklevende tape en plakt de verlichtingsstrip op de plek waar je hem wil hebben. Doordat de ledjes ver uit elkaar staan, geeft deze lichtstrip een lichtsterkte van 640 lunen.

Led Licht IKEA

Afstandsbediening en verbindingshub

De afstandsbediening en verbindingshub worden apart verkocht. Het bedienen kan via de Ikea Home Smart-app en met de aparte afstandsbediening STYRBAR. Deze is voor 10 euro los verkrijgbaar. Met de Ikea Home Smart-app is spraakbediening mogelijk via Apple Siri, Amazon Alexa en Google Assistent. Verder wordt de verlichtingsstrip geleverd met een driver die je kan aansluiten op een stopcontact. De strip zelf kost slechts € 29.99,-. Dit is een relatief lage prijs, als je kijkt naar soortgelijke producten van andere merken. Kortom, een erg mooie en sfeervolle gadget voor in je huis.

IKEA ledstrip smart

Bekijk de website van IKEA voor meer informatie over de ORMANÄS LED-strip.