Een stijlvolle speaker

Een Bluetooth-speaker in huis is ideaal. Wanneer je even zin hebt om muziek op te zetten, kan je eenvoudig je muziek vanaf je telefoon, tablet of computer naar de speaker streamen, en genieten van je favoriete platen. Soms kunnen deze speakers er relatief lomp uitzien, maar deze subtiele gadget van de IKEA ziet er nog behoorlijk stijlvol uit. Bovendien lijkt deze ook makkelijk in een kast te plaatsen, en is hij eenvoudig mee te nemen.

Speaker IKEA

Specificaties van de Bluetooth-speaker

Deze VAPPEBY gen 3 is wellicht wel een perfecte, en voornamelijk voordelige toevoeging aan je interieur. Voor het luttele bedrag van € 49,99 kan je deze bluetoothspeaker al aanschaffen bij de Zweedse woongigant. Wat kan deze speaker eigenlijk allemaal?

Naast dat de speaker een helder en krachtig geluid zou hebben, is hij ideaal te pairen met een identieke box. Hierdoor kan je het ultieme stereogeluid creëren. De speaker is ook praktisch om mee te nemen door het handvat. Wanneer je de box buiten de deur wilt gebruiken, dan moet je wel een externe accu aanschaffen. Deze is ook te koop bij IKEA voor het bedrag van 20 euro, en zorgt ervoor dat je geen aansluiting met het stopcontact nodig hebt om muziek te kunnen luisteren.

IKEA speaker

De Bluetooth-speaker heeft een Spotify Tap-afspeelfunctie, waarmee de speaker op een slimme manier willekeurige muziek afspeelt naar jouw smaak. Met een eenvoudige druk op de knop speelt de speaker, wanneer je het nummer toch niet waardeert, gewoon het volgende nummer af. Ideaal!

Naast dat je met je telefoon de muziek harder of zachter kan zetten, bevat de speaker ook de nodige knoppen om het geluidsniveau mee aan te passen. Ook is het mogelijk om je apparaat te verbinden met de speaker door middel van een AUX-kabel. De Bluetooth-speaker is verkrijgbaar in het zwart en wit. Zo kan je zelf kiezen welke het beste bij je interieur past. Warm geworden van dit product? Voor € 49,99 is de Bluetooth-speaker nu te koop bij IKEA.