Minimalistisch interieurdesign door ignore

De designstudio ignore (je schrijft het, net als de losse collectie-items, zonder hoofdletter) bevindt zich in Amsterdam. De gehele collectie is in Nederland ontworpen en 90% ook uiteindelijk in Nederland geproduceerd. Er is bij het ontwerpen vanuit ignore gekozen voor een collectie met een minimalistisch karakter. Hierdoor ligt de focus volledig op het design zelf.

dance

De dance is een unieke tafel en de naam zegt het al: hij lijkt haast te dansen. Dat komt door de twee poten die een verschillend formaat hebben en samen de illusie van een dansmove creëren. De dance is gemaakt van één stuk gepoedercoat staal en is net als de look verkrijgbaar in de kleuren antraciet, wit en rood/bruin.

ignore dance tafel

tafel stijlvol minimalistisch

dance

ignore €179 Shop nu
tafel stijlvol

dance

ignore €179 Shop nu

show

Bij een vaas denk je al gauw aan een glazen variant. De show is wat dat betreft een uniek item. Er zijn namelijk verschillende materialen gecombineerd voor de creatie van de show. De vazen bestaan voor een groot deel uit keramiek, maar hebben verschillende voeten. Bij de witte variant is dit Amerikaans notenhout of zwart marmer; bij de zwarte variant is dit eikenhout of wit marmer.

ignore

vaas

show

ignore €79 Shop nu
vaas wit

show

ignore €79 Shop nu

look

Met de look heeft ignore niet zomaar een spiegel ontworpen: deze spiegel wordt beschreven als een sieraad aan de wand. Afhankelijk van je interieur kun je kiezen voor een rond of een vierkant exemplaar. Door de toevoeging van een handige plek voor sleutels, een boodschap of een ander accessoire is de look bovendien functioneel.

stijlvolle spiegel design

spiegel_roze_rond-680x680

look round

ignore €139 Shop nu
design spiegel

look square

ignore €139 Shop nu

 

Een Scandinavisch interieur

De meubelstukken en woonaccessoires van ignore kunnen worden gebruikt voor een make-over van je woning naar een Scandinavisch interieur. Bekijk de website van ignore voor de hele collectie.

Check hieronder nog een aantal stijlvolle sfeerfoto’s van de collectie: