Hoe zorg je dat zij verliefd op je wordt?

Er is helaas geen magische manier om ervoor te zorgen dat iemand met een vingerknip verliefd op je wordt. Maar dat betekent niet dat het allemaal van toeval afhangt. Ben jij op zoek naar liefde in je leven? Deze zes gewoontes kunnen ervoor zorgen dat zij voor je valt.

 

1. Je zorgt dat ze zich op haar gemak voelt

Wanneer je date zich niet op haar gemak voelt bij jou in de buurt kun je het eigenlijk al wel vergeten. Ze moet zich veilig voelen bij jou in de buurt. Een positieve uitstraling zorgt ervoor dat je een veilige omgeving creëert. En dan voelt zij zich genoeg op haar gemak dat ze misschien wel gevoelens voor je ontwikkelt.

2. Je houdt van jezelf

Het is misschien een beetje een cliché, maar van jezelf houden is ook een manier om iemand voor je te laten vallen. Zelfvertrouwen is aantrekkelijk en mensen behandelen je soms onbewust hoe jij jezelf behandelt.

3. Je voert diepe gesprekken

De beste manier om elkaar goed te leren kennen is door diepe gesprekken te voeren. Daar komt bij dat het ook nog eens een goede manier is om je intelligentie te tonen zonder erover op te scheppen. Bijvoorbeeld doordat je goed advies geeft. Veel mensen vinden intelligentie aantrekkelijk.

zo laat je een vrouw voor je vallen

4. Je bent oprecht

Gemengde signalen: als je er weleens mee te maken hebt gehad weet je waarschijnlijk wel hoe vervelend ze zijn. Wanneer je er een spelletje van maakt, dan is de kans groot dat ze er vrij gauw klaar mee is. Wees oprecht met je intenties en in hoe je je gedraagt en doe je ook niet anders voor dan je bent. En wanneer je zelf oprecht en eerlijk bent, trek je ook dat soort mensen aan.

5. Je bent emotioneel stabiel

En daarmee bedoelen we vooral in je gedrag. Word bijvoorbeeld niet boos wanneer ze je afwijst en blijf ook niet pushen. Door te tonen dat je er mee om kan gaan, laat je zien dat je volwassen en emotioneel stabiel bent. Natuurlijk moet je je niet alleen naar haar toe zo gedragen, maar naar iedereen. Wanneer jij kunt laten zien dat je emotioneel stabiel bent, is de kans dat iemand verliefd op je wordt een stuk groter.

6. Je toont interesse

Deze is misschien wel heel voor de hand liggend en toch mag hij genoemd worden. Probeer niet hard to get te spelen, maar laat juist zien dat je geïnteresseerd bent. Dat kan bijvoorbeeld door de eerder genoemde diepe gesprekken, waarin je door kunt vragen naar dingen die zij over zichzelf vertelt.