Van Idols naar een carrière in LA

Na haar deelname aan het eerste seizoen van het razend populaire televisieprogramma Idols leek er een glansrijke carrière voor Hind Laroussi uitgestippeld te zijn. Door haar enorme stembereik viel ze in de smaak bij menig Nederlander en bracht ze haar eerste debuutalbum uit in 2003. Ze behaalde met haar singles de toplijsten in Nederland en sleepte prijzen als een Edison Music Award binnen. Ondanks haar grote succes leek haar ongekende populariteit op een gegeven moment te verminderen. De Idols-ster bracht haar tweede album uit, maar dit helaas met minder succes.

 

De brunette vertegenwoordigde Nederland in 2008 op het Eurovisie Songfestival, waar ze het wist uit te houden tot de eerste halve finale. Hoe ze enige tijd onder contract stond van het platenlabel SONY&BMG, startte ze in 2009 haar eigen D-Hind label op. De zangeres begon langzamerhand weer met schrijven en vertrok enkele jaren later naar de Verenigde Staten om daar een doorbraak als wereldartiest te realiseren. Ze verbleef onder de dakpannen van een vriendin, tussen de heuvels van Beverly Hills en bracht singles uit onder de artiestennaam Laroussi. Hoe haar nummer Lost werd geremixed door Chris Cox, zit menig fan nog in spanning te wachten op de release van haar nieuwe plaat die tot op heden nog niet is uitgekomen.

Hind Laroussi op Instagram

Jaren en seizoenen vliegen voorbij, maar oud Idols-kandidaat Hind blijft met een stralende glimlach haar fans amuseren. De 38-jarige zangers staat als een ware positivo in het leven en deelt dit het liefste met de hele wereld. De zangeres is op het moment nog steeds bezig met het maken van muziek en danst er heel wat op los. Van luxe vakantietripjes tot aan zonnige tropische reizen. De zangeres geniet met volle teugen van het leven en deelt met ruim 100 duizend volgers de geluksmomentjes op Instagram.

Heb jij nog geen genoeg gekregen van de mooie verschijning Hind Laroussi? Geniet dan nog even verder hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hind Laroussi (@mslaroussi)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hind Laroussi (@mslaroussi)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hind Laroussi (@mslaroussi)

Ben jij opgegroeid met Disney-programma’s? Lees dan ook over Disney-ster Lizzie McGuire, die er vandaag de dag nog fantastisch bijloopt.