De ideale lengte down there

Je jongeheer, leuter of hoe je je geslachtsdeel ook wil noemen, voor de meeste mannen is dat hun grootste trots. Helikopterend door de badkamer of het zaakje daaronder even goed onderzoek als dat Sherlock Holmes zijn zaken bekijkt, zal voor veel mannen bekend in de oren klinken.

Tóch kunnen we soms onzeker zijn over de lengte van onze plasser, of het nou in slappe of stijve toestand is. Want vaak denken wij: hoe langer, hoe beter. Maar klopt dat wel? Eén van de beste Universiteiten in Los Angeles heeft hier onderzoek naar gedaan en kwam tot een bijzondere ontdekking wat betreft de ideale lengte.

De ideale lengte uit 33 varianten

Met behulp van een 3D printer maakte onderzoekers op de Universiteit 33 verschillende lengtes en vormen. Deze neppe items varieerden van 10,16 centimeter tot en met 21,59 centimeter. Vervolgens ontvingen 75 ervaren vrouwen de modellen thuis. En toen begon het onderzoek eigenlijk pas, want de vrouwen gingen de uitdaging aan en keken welke lengte en vorm voor hun het fijnst was. Vervolgens vulde ze een vragenlijst in, waarin onder andere werd gevraagd welke het fijnst zou zijn voor een eenmalig avontuur welke voor een vaste relatie.

Alle resultaten opgeteld kwam er een conclusie uit: de grotere varianten van 16,26 centimeter werd als fijnst ervaren voor een eenmalige avond. Maar opvallend was, dat de vrouwen voor een vaste partner tóch een kleinere variant wilden: 16 centimeter. Wel maar iets kleiner, maar toch, elke 1/10de centimeter telt.

ideale lengte

Nederland scoort tóch lager

Voor de meeste Nederlanders zal dit als een donderslag aan heldere hemel voelen. De gemiddelde Nederlandse man heeft namelijk in stijve toestand een gemiddelde lengte van 14,8 centimeter. Dat is dus voor de ervaren vrouw misschien aan de kleine kant. Maar of de Nederlandse vrouwen tevreden zijn met onze kleine vriendjes, weten we pas wanneer er zo’n soortgelijk onderzoek in Nederland wordt gehouden. Tot die tijd mogen we trots zijn op wat we hebben hangen.