Het huismiddel-trucje waardoor je badkamer lekker ruikt

Niemand houdt van een onaangename geur in de badkamer, maar toch ga je deze vaak niet tegen door de toiletbezoekjes en de muffe geur die blijft hangen na het douchen. Grote kans dat jij daarom dan ook regelmatig de luchtverfrisser leeg staat te spuiten in de badkamer. Alleen blijft deze geur vaak maar heel kort hangen en is het een beetje een chemisch luchtje. Niet echt ideaal dus. Maar wij hebben een eenvoudig huismiddel-trucje waarmee je binnen no time van die vieze geuren in de badkamer af bent. Het enige wat je nodig hebt, is een aantal houten wasknijpers en je favoriete geurtje.

 

Op deze manier ga je te werk

De truc om een lekkere geur in de badkamer te behouden is eigenlijk heel makkelijk. Zo is het de bedoeling dat je wat parfum op een wasknijper sprayt of wat ethische olie over de wasknijper druppelt. Hierdoor absorbeert de wasknijper de vloeistof en blijf je het geurtje een lange tijd ruiken. Het is verstandig om meerdere wasknijpers met het geurtje in de badkamer te leggen, want hierdoor ruik je de geuren extra sterk. Als voorbeeld zou je een soort van touwtje kunnen spannen met de wasknijpers.

Je kunt het huismiddel-trucje ook op andere plekken gebruiken

Naast dat dit huismiddel-trucje in de badkamer heel goed werkt, kun je het trucje natuurlijk ook op andere plekken gebruiken. Zoals in de slaapkamer of in de auto. Deze plekken hebben namelijk de gewoonte om ook altijd een beetje onaangenaam te ruiken na het sporten of wanneer je hebt zitten zweten door de files. Hoogste tijd dus om die wasknijpers in te sprayen. Zie hieronder een video met de lifehack en meer: