De iconische animatiefilm ‘Up’

Wellicht ken je de klassieker al. De film Up is zo’n 15 jaar geleden een absolute hitfilm geworden. Misschien wel het meest iconische aan de film is het huis, dat gaat vliegen door de gigantische hoeveelheid ballonnen. Omdat deze film maar liefst 15 kaarsjes mag uitblazen heeft AIRBNB de mogelijkheid gegeven om in dit bijzondere huis te overnachten. Het huis dat in Abiquiu staat (Nieuw Mexico, VS) heeft dezelfde inrichting als in de film Up, met de 8000 ballonnen erbij.

Huis film

Zweven?

Tja, nu is wellicht de grote vraag: ‘kan dit huis ook vliegen, net zoals in de film?’. Of we het vliegen mogen noemen, daar valt nog over te twisten, maar het huis gaat zeker de lucht in. Dit gebeurt door middel van een hijskraan, die naast het huis staat. Toch weten we niet zeker of het ook mogelijk is om in het huis te zitten, terwijl hij omhoog wordt getild.

airbnb up

Een aanvraag doen?

Wanneer je in dit unieke huis van Up wilde overnachten, dan moest je wel heel veel geluk hebben. Je kan je voorstellen dat en overnachting hier behoorlijk populair is. Daarom werden er binnen no-time een hele rits aan aanvragen gedaan. Bovendien: het maximum aantal dagen dat je in dit huis kon verblijven was 1. Een weekje leven in dit filmhuis was dus onmogelijk. Hoeveel het precies kost om hier een nachtje te verblijven? Dat weten we helaas niet. Bij de aanvraag stond de prijs helaas niet vermeld. Één ding is in ieder geval zeker: wanneer je er nu nog wil slapen, dan moet je wel hele goede contacten hebben. De deadline om je in te schrijven is namelijk al voorbij helaas.

Woning van Up

Wanneer je op vakantie gaat, zijn er overigens meerdere redenen waarom een Airbnb huren beter kan zijn dan een hotelletje boeken. Om deze redenen kan je beter voor een Airbnb gaan, dan voor een hotel.

Bron: Reisleven