De carrière van de Formule 1-coureur in vogelvlucht

Als je nog nooit van Charles Leclerc hebt gehoord, kunnen we wel stellen dat je onder een steen hebt geleefd. Deze 26-jarige coureur uit Monaco is een van de grootste sterren in de Formule 1. Hoewel het afgelopen weekend niet al te best ging bij de grand prix van Canada, heeft hij sinds zijn debuut bij Ferrari in 2019 al meerdere keren bewezen dat hij thuishoort in de top.

 

Wie is Charlotte Siné, de ex van Charles Leclerc?

Voordat we bij de nieuwe vriendin van Charles Leclerc aankomen, gaan we eerst even terugblikken op zijn ex, Charlotte Siné. Deze jongedame uit Monaco heeft zowel de looks als de brains. Ze studeert architectuur en heeft een online kunstschoenbedrijf genaamd: Sine Creations. Daarnaast heeft ze samen met haar zus Valentine een juwelenbedrijf: Secret Treasure Charms. Op Instagram heeft ze zo’n 814.000 volgers waar ze regelmatig leuke foto’s plaatst om haar volgers op de hoogte te houden. In 2022 kwam er een einde aan hun liefdesleven.

De ex van Charles Leclerc, Charlotte Siné

Dit is de nieuwe vriendin van Charles Leclerc, Alexandra Saint Mleux

Ontmoet Alexandra Saint Mleux, de nieuwe vrouw aan Charles’ zijde. Alexandra Saint Mleux is een 21-jarige Italiaanse vrouw die werkt als model en influencer op sociale media. Vooral op TikTok is ze druk in de weer. Ze heeft namelijk zo’n 819.500 volgers en plaatst regelmatig classy video’s. Charles Leclerc krijgt tijdens de Grand Prix altijd haar support, waar ze elke keer aanwezig is. Charles Leclerc en Alexandra Saint Mleux willen hun relatie wat meer privé houden, maar ze worden alsnog vaak samen gespot. Maar wat echt iedereen opvalt, is hoeveel ze eigenlijkt lijkt op Charlotte Siné. Charles blijkt dus zeker weten te vallen voor brunettes.