Wie is Mia Nicolai?

Michaja Nicolaï (27),  beter bekend onder de naam Mia Nicolai, is een Nederlandse zangeres, songwriter en actrice. Maar de meeste zullen haar kennen van het Eurovision Songfestival 2023 in Liverpool, dat onlangs plaatsvond. Daar vormde Mia samen met Dion Cooper het Nederlandse duo dat het nummer ‘Burning Daylight’ zong.

Van begin af aan schatten vele mensen de kans klein in dat het duo de finale zou bereiken. Helaas bleek dat ook zo te zijn. Nederland heeft al enkele jaren de finale niet weten te behalen. Het duo wist de halve finale te bereiken, maar daar hield het op. Voor zangeres Mia Nicolai was het een zeer hectische tijd en neemt nu de tijd om tot rust te komen, dat doet ze in een zeer aangenaam huisje van haar opa.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dion Cooper (@itsdioncooper)

Een toffe woning midden in de natuur van Ermelo

De opa van Mia Nicolai kocht in 2020 de woning gelegen in de Gelderse plaats Ermelo voor een bedrag van 113.190 euro. Deze woning heeft een woonoppervlakte van 50 m2 en bevindt zich op een ruim perceel van 250 m2. Dit huis beschikt over vier kamers waaronder drie slaapkamers en één badkamer.

Het mooiste van alles is de locatie. De woning ligt namelijk in het Bospark De Heilvlinder. Mia kan dus lekker lange wandelingen maken om haar hoofd te legen. Ook de tuin is hartstikke mooi. Zo beschikt de tuin over twee terrassen, een gazon, grindpaden, prachtige vaste beplanting en een tuinhuisje in dezelfde boerderij-achtige stijl als de woning.

Zie hieronder een aantal foto’s waar songfestival deelneemster Mia Nicolai in woont (Bron: Bekendeburen):

Woning songfestival Mia Nicolai

Woning Mia Nicolai