Nienke is onlangs bevallen van haar derde kindje

Nienke Plas is een bekende Nederlandse YouTuber, zangeres en social mediapersoonlijkheid. Met haar vrolijke persoonlijkheid en humor heeft ze veel fans vergaard op online platforms als YouTube en Instagram. Ze deelt voornamelijk veel kiekjes en verhalen over haar leven en haar kinderen.

Onlangs is ze voor de derde keer moeder geworden van een dochtertje Harley. Echter kreeg Nienke Plas onlangs te maken met kritiek en ophef naar aanleiding van een foto die ze van haar dochtertje geplaatste had op Instagram. Op de foto lag de baby met haar beentjes opzij, en het bijschrift van Nienke landde bij veel fans verkeerd. Haar man en manager Resley heeft aangegeven dat Nienke zich van geen kwaad bewust zou zijn toen ze de foto plaatste.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

Het huis van Nienke Plas en haar familie in Amsterdam

Het gezin van Nienke Plas woont in een prachtige woning gelegen in het bruisende Amsterdam. Ze kochten deze aantrekkelijke woning vorig jaar april voor een aanzienlijke koopsom van €1.225.000,- euro. Hier hebben ze een hypotheek van €1.250.000,- euro op laten vestigen. In totaal heeft de woning een woonoppervlakte van 248 m2 en biedt het huis dus meer dan genoeg ruimte om te gedijen nu het gezin is gegroeid.

De woning is voorzien van vijf slaapkamers en drie badkamers. Deze ruime indeling zorgt ervoor dat Nienke, haar man en hun drie kinderen van alle comfort kunnen genieten. De moderne luxe keuken is van alle gemakken voorzien en de perfecte plek om naast het bereiden van eten ook heerlijk samen te komen.

Buiten biedt de woning een sfeervolle omgeving met een achtertuin, een voortuin en een zijtuin. De ruime achtertuin, die maar liefst 150 vierkante meter beslaat, is een ware oase van rust en ontspanning. Het leuke terras biedt de ideale plek om te genieten van de buitenlucht en samen te zijn met vrienden en familie. Bekijk hieronder de foto’s of kijk op BekendeBuren:

Binnenkijken huis Nienke Plas

Huiskamer Nienke Plas

Keuken Nienke Plas