Overhemd trui-combinatie: casual chique

Wanneer je voor de casual chique look gaat, kies je een effen, gestreept of geblokt overhemd met een niet te grote kraag. De trui geeft het minste ballerige gevoel met een ronde hals, maar in combinatie met een stropdas kan een niet al te diepe ‘v’ prima. Ga voor een casual approach door het hemd uit de broek laten. De perfecte match van deze combinatie schuilt in de kleuren. Probeer heftige kleurcombinaties te vermijden en ga juist voor een subtiel verschil in kleur. Een wit shirt zou altijd perfect staan met bijna iedere effen trui maar is nog beter op een trui met subtiel patroon. Wit met rood maar ook groen met een beige trui doen het erg goed.

Beige trui look

Check hieronder de beste casual chique shopitems

Denim look

Wil je een toffe twist geven aan deze combinatie, dan kan je de outfit een ruige boost geven door een denim overhemd te dragen. Een mooie wollen trui laat zich hier perfect overheen dragen. Het denim geeft samen met de ruigere textuur van de trui een nonchalante uitstraling. De beste kleuren die matchen bij de blauwe zijn bordeaux, bruin, grijs en groen. Je zou bijna denken dat dit alle kleuren zijn die je kan dragen.

Denim shirt + grijs look

Een overhemd samen met een trui is vrij eenvoudig om te dragen. Mits je maar weet hoe de kleuren zich tot elkaar verhouden. Wil je hier nog iets meer over weten? Dit zijn de kleurcombinaties die altijd werken.