Vrachtwagen ombouwen tot houten camper

Onvoorstelbaar, dat is wat deze omgebouwde vrachtwagen is. De eigenaar heeft er flink wat manuren ingestoken, maar dan heb je ook zeker wat. Wanneer je de camper binnenloopt, zal je al meteen zien dat de camper niet alleen van buiten, maar ook van binnen compleet van houten materialen is gemaakt.

Zelfs zit er een kleine wenteltrap in de vrachtwagen, die ook is gemaakt van houten trede.

omgebouwde bus tot camper

Aan luxe geen gebrek

Niet alleen is deze camper prachtig om te zien, er zitten ook behoorlijk wat praktische zaken in dit rijdende huis. Zo is er een houtkachel aanwezig met een afvoerbuis die helemaal door het hout richting het dak gaat. Ook is er een badkamer aanwezig waar een douche is geplaatst. In die badkamer vind je overigens ook een toilet. En drie keer raden waar die van is gemaakt? Precies, ook de toiletbril én de deksel zijn gemaakt van hout.

kachel

In deze camper is ook flink nagedacht over elektriciteit en stroompunten. Zo is op de foto’s te zien dat er om de zoveel meter een stopcontact is én een schakelpaneel om het licht te bedienen. Dat alles is op een prachtige manier verwerkt in het hout en heeft een roest-look gekregen. Ook is er een volledige keuken met alle benodigde apparatuur. Zo zit er een twee-pits fornuis in de camper én is er genoeg plek om je eten klaar te maken. Ideaal toch?

Doordat het ooit een vrachtwagen was, is er ook nog flink wat ruimte boven de cabine. Zo hebben de makers van deze wagen een prachtige plek gemaakt waar je kan slapen. En het voordeel van die bovenste ruimte: er zijn genoeg ramen, waardoor je elke ochtend rustig wakker kan worden door het licht die door de ramen schijnt.

slaapruimte camper

camper keuken