1. Bestuurdeer de Kama Sutra

In dit boek wordt er een techniek besproken voor het uitstellen van een erectie waarbij je jezelf traint om het langer vol te houden. Deze techniek instrueert mannen om langzaam te beginnen met niet meer dan één “in / out” beweging te maken om de drie seconden. Dit moet je in de komende 4 á 5 minuten opbouwen tot dat je één “in / out” beweging per seconde maakt. Voel je dat het moment bijna daar is, rust dan even. Wacht in de binnenkamer tot het gevoel verdwijnt. Daarna begin je proces van vooraf aan.

2. Stop met denken

Prestatiedrang is de number-one killer om een erectie tegen te gaan. Wees meer zelfverzekerd en denk bij jezelf: “I’m gon’ nail this thing.” Wanneer je bang bent dat je het niet lang vol gaat houden haal je diep adem en doe je ding.

3. Change things up

Probeer haar te plagen door met de top jongeheer langs de lippen tussen haar benen op en neer te gaan.

4. Doe het rustig aan

Voor het bedrijven van de liefde moet je tijd nemen. Het is iets speciaals en zo moet zij het ook ervaren (ook wanneer het een one-night stand is). Op deze manier wordt het moment intenser en kun je haar (van genot rillende) lichaam beter verkennen. Kus haar nek, streel haar gezicht, fluister zachtjes in haar oor (no dirty talk) en laat je handen over de rondingen van haar lichaam glijden.

5. Probeer de 7 en 9 methode

In punt no. 1 hebben we het over de techniek van het opbouwen van “in/out” slagen. Bij deze methode voer je eerst 7 langzame en vervolgens 9 snelle “in/out” slagen uit. Dit ritme werkt zeker goed. Niet alleen voor jou, maar ook voor je partner.

lingerie-vrouw-zwart-volhouden-in-bed-seks-MAN-MAN

6. Ga niet te diep

Als ze zegt dat je dieper moet gaan, kun je dit beter om twee redenen niet doen. Ten eerste: je kunt simpelweg niet dieper gaan (is niet erg shorty) en ten tweede: je komt veel sneller klaar wanneer je te diep aan het stoten bent. Afwisseling tussen diepe en ondiepe “ins en outs” zorgen ervoor dat jij langer mee kunt gaan en zal de ervaring een stuk leuker maken.