Hotspots in Amsterdam

Bij deze locaties kun je niet alleen eten en drinken. Ook performances, kunstvormen en sociale contacten maken van deze plekken stuk voor stuk unieke concepten. Check it out:

Umami

Naast zout, zoet, zuur en bitter wordt umami in de Japanse cultuur de vijfde smaak genoemd. Deze smaak wordt ook wel ‘heerlijkheid’ genoemd. Dat belooft veel goeds bij deze oosterse bar & keuken. Het is één van de hotspots in Amsterdam waar klanten de hele dag terechtkunnen. Of dit nou voor een lunch of juist voor een uitgebreid diner met gerechten om te delen is, de deuren staan voor je open.

Unami Amsterdam leuke avond eten

De chef van Umami, Han Ji, is duidelijk in zijn visie. Dat is namelijk bewust zijn van je gezondheid. Je kunt naast de finger-food dan ook veel gezonde sappen en theeën verwachten. Breng jij een bezoek aan Umami, trommel dan vooral je vrienden op. Social dining staat namelijk hoog in het vaandel bij de zaak. Dat komt wel goed, aangezien de gerechten gemakkelijk te delen zijn. Umami vind je aan op Overtoom 31H in Amsterdam. Kortom: gezelligheid, klasse en kwaliteit.

Unami Amsterdam

Bar Rouge

De Moulin Rouge staat bekend als het zwoele cabarettheater in Parijs. Niet zo verwonderlijk dat de Bar Rouge in Amsterdam de naam dus heeft. De restaurant-bar-nachtclub heeft immers veel Franse invloeden overgenomen. Bij deze sexy locatie maakt het niet uit of je alleen voor een cocktail komt of juist een uitgebreidere avond had ingepland. Er is namelijk meer dan genoeg te beleven.

Bar Rouge act

Aan de bar van Bar Rouge vind je overheerlijke cocktails, terwijl je aan je tafel kunt genieten van Aziatisch streetfood. Die Aziatische lekkernijen zijn wellicht niet typisch Parijs, maar de ambiance is dat zeker. Bar Rouge wordt vooral gekenmerkt door rood en zwart en draagt een intiem karakter uit. Was jij op zoek naar leuke dates om je relatie spannend te houden? Of wil je onvergetelijke avond met je vrienden? Dan is dit de perfecte keuze.

eten Bar Rouge Amsterdam hotspots

Deus Ex Machina Restaurant – The Wat of Why

Heb je het over hotspots in Amsterdam, dan mag je de nieuwe Deus Tempel in Amsterdam niet missen. Deus Ex Machina is wereldwijd een begrip geworden en streeft een inspirerende en authentieke manier na van het bezig zijn met je passie. Denk hierbij aan motorrijden, fietsen en skateboarden. Hierbij wordt creativiteit erg gestimuleerd: liefde voor sport komt samen met muziek, kunst, fotografie en – last but not least –  lekker eten.

DEUS Amsterdam store

In Amsterdam, aan de Herengracht, is The Wat of Why te vinden. Dit is het Amsterdamse vlaggenschip van Deus Ex Machina. Hier is ruimte om je te laten inspireren en om creatief bezig te zijn met je voertuig of kunstvorm. Qua eten is er bij deze locatie ook genoeg keuze. Denk aan eigen Deus speciaalbier, burgers en pizzaplanken. Ook overheerlijke nacho’s, schouderbiefstuk of gambas piri piri staan op het menu. Hier gaan jij je vrienden nooit meer weg.

eten Deus Ex Machina