Hotel zur Malzmühle in Duitsland

Hotel zur Malzmühle is gelegen in de de drukke, maar mooie binnenstad van Keulen en is perfect voor een volgend tripje met je beste vriend of de hele vriendengroep. Het hotel is goed voor flink wat kamers, waardoor er zelfs grote groepen in passen. De kamers zijn voorzien van de basisbehoeften zoals een bed, eigen badkamer en bureau. Verder kun je er gebruik maken van gratis WiFi, een tv, een kluisje en een wel heel bijzonder, maar erg gewilde tool: de biertap.

Biertap op de hotelkamer

Bier en Duitsland gaan wel door één deur. Het is dan ook niet verrassend dat er juist in Duitsland zo’n hotel als deze is. Dit hotel biedt niet zomaar een biertap aan. Het hotel heeft namelijk haar eigen bierbrouwerij en restaurant, wat inhoudt dat je ook nog eens lokaal gebrouwen bier uit die biertap kunt tappen. In het restaurant bestaat verder nog de mogelijkheid om andere speciaalbiertjes uit te proberen.

Wel belangrijk om te weten dat niet ieder type kamer in dit hotel een biertap op de hotelkamer heeft. Het hotel biedt namelijk zes verschillende kamers aan. Voor een kamer met biertap moet je dus de deluxe tweepersoonskamer, superior tweepersoonskamer of de junior suite boeken. Deze kamers boek je buiten hoogseizoen om al voor ongeveer €175,- per nacht. Vergeet niet een fust aan te schaffen, zodat het feestje kan beginnen.

Keulen is een leuke bestemming in Duitsland

Hotel zur Malzmühle is gelegen aan de Heumarkt, welke in de historische binnenstad van Keulen ligt. Ook de Dom bevindt zich hier vlakbij dus bij het boeken van de junior suite heb je niet alleen plezier van die biertap, maar ook van het prachtige uitzicht op dit gebouw. De toeristische plekjes zoals het Ludwig Museum en de Kölner Philharmonie liggen op vijf minuten afstand wandelen, zodat jij en je maten tussendoor ook nog wat cultuur kunnen snuiven en andere activiteiten kunnen doen. Het centrale treinstation van Keulen ligt op 900 meter afstand en de Luchthaven Keulen-Bonn ligt op 14 kilometer afstand. Het hotel is daarnaast natuurlijk ook gewoon te bereiken met de auto. Iets wat vanuit de meeste delen van Nederland ook prima te doen is.

Ben je een echte bierliefhebber? Bekijk dan ook eens dit bierhotel in Schotland. Dit wordt ook wel het echte bierhotel genoemd, waardoor je ook hier een geweldig vriendenweekend kunt hebben.