Het plot van M3GAN

In M3GAN volgen we Gemma, gespeeld door Alison Williams (bekend van Get Out). Zij wordt onverwachts de verzorger van haar 8-jarige nichtje Cady. Cady heeft het zwaar want ze is haar ouders verloren. Er wordt daarom de hulp ingeschakeld van een M3GAN-prototype – een intelligente robot. Haar belangrijkste doel is het ‘fysiek en emotioneel beschermen van Cady’. Cady krijgt al snel een hechte band met M3GAN, waardoor de robot steeds zelfbewuster wordt. De gevolgen hiervan zijn dodelijk.

 

De cast en de regie

De cast van de film bestaat naast Alison Williams uit Brian Jordan Alvarez (bekend van Will & Grace), Ronny Chieng (bekend van Shang-Chi), Jen Van Epps, Lori Dungey en Stephane Garneau-Monten. De film wordt geregisseerd door Gerard Johnstone en het verhaal is geschreven door Akela Cooper (bekend van Malignant en The Nun 2) en een van de bekendste namen uit de horrorwereld: James Wan (bekend van The Conjuring, Saw en Insidious).

Positieve reacties

Op Twitter zijn verschillende journalisten zeer te spreken over M3GAN, zo laten ze onder meer weten dat de film ook heel grappig is.

De trailer van M3GAN is al meer dan 22 miljoen keer bekeken en zie je hieronder: