De Horoscoop voor Mannen

Ga na welk sterrenbeeld je heb en laat je de weg wijzen door de horoscoop voor mannen:

 

Maagd

Het leven is een marathon en geen sprint, maar soms lijkt jouw leven nog het meest op hordelopen. Werk, carrière, die eeuwige struggles in de liefde… Misschien is het tijd voor een goede avond met een aantal speciaal-biertjes. Niemand die het beste met je kan balen en je vervolgens aan het lachen kan maken dan je beste vriend(en).

 

Waterman

Waar jij in de liefde grote sprongen maakt, doe je in je carrière een stapje terug. Nergens voor nodig. Een balans tussen beiden is heel gezond en zorgt ervoor dat je haar over een tijd mee kan nemen op de verre reizen die al veel te lang boven aan je wensenlijstje staan.

 

Kreeft

Niet iedereen uit zijn irritatie of frustratie over een tegenslag op dezelfde manier. Die reactie van je collega van laatst lijkt misschien overdreven (en leende zich ook goed voor een stoom-afblaas-sessie met je leukere collega’s), maar het blijft onmogelijk volledig in te schatten wat de aanleiding was. Kom er later een keer op terug. Je zult zien dat tijd in dit geval wonderen doet.

 

Tweelingen

Het aanschaffen van dat nieuwe luxeproduct waar je al langere tijd over loopt te wikken en wegen laat je maar niet los. Of het nou een nieuw horloge, dat pak of de gehele menukaart is van dat nieuwe restaurant dat je hebt ontdekt: verwen jezelf met een vleugje geluk. Soms zit geluk namelijk gewoon in de materiële spullen om ons heen.

horoscoop voor mannen

Leeuw

Partners kunnen behoorlijk onvoorspelbaar zijn. Maak je daarom niet teveel zorgen als dat goed bedoelde gebaar van laatst je partner volledig is ontgaan. Vroeg of laat zijn de rollen omgedraaid en word jij in de watten gelegd. Probeer het gebaar dan vooral wél op te merken.

 

Schorpioen

Zoals het klokje thuis tikt, tikt ‘ie nergens. Een beetje heimwee naar het thuisfront op z’n tijd is hartstikke gezond. Dus check je agenda en probeer ergens een gaatje te vinden voor je thuisbasis. Geen superfood of fastfood, maar gewoon eten “wat de pot schaft”. Bovendien zul je, omgeven door nostalgie, tot een lang verborgen inzicht komen.   

 

Steenbok

Deze maand is er één van vele geluksmomenten, Steenbok. De ene groot, de andere klein. Een flitspaal die gelukkig niet werkt, een uitnodiging voor een vet evenement of je lievelingswijn in de bonus bij de Gall. Houdt je ogen goed open. Voor je het weet zie je de kleine momenten over het hoofd.

 

Ram

Nu het tussen jullie al lange tijd goed gaat, is dit het perfecte moment om samen met je partner na te denken over vervolgstappen. Nee, je hoeft niet per se samen te wonen en die kinderwens mag ook nog prima even naar de toekomst worden geschoven. Maar een weekendje Parijs of een chique diner heeft nog nooit een relatie slecht gedaan.

 

Vissen

Jij bent een sociaal dier. Het is dus niet gek dat je nieuwe mensen ontmoet, zowel in zakelijke als in sociale kringen. Een aanrader is om eens wat vaker naar de overeenkomsten te kijken tussen je verschillende vriendengroepen. Zo kan het zomaar voorkomen dat die nieuwe collega perfect bij een goeie vriend van je past. Of dat je buurmeisje jouw neef wel ziet zitten. Niets zo leuk als matchmaker spelen en twee mensen samenbrengen.

horoscoop voor mannen

Stier

Of het met een beginnende griep te maken heeft of dat verkeer gewoon weer tegenzit, jij hebt al langere tijd moeite met de eerste uren van de dag. Begrijpelijk, want niemand heeft elke dag zin om naar zijn werk te gaan. Probeer toch eens om je ochtendritueel aan te passen. Een half uur eerder uit bed zodat je met een kop koffie aan de dag kan beginnen, doet wonderen. En als het niet werkt, kan je altijd nog de dag afsluiten met een Irish coffee. Je hebt het in elk geval geprobeerd.

 

Weegschaal

Een APK die duurder uitviel dan gepland, een lange avond in de stad of concertkaartjes die je niet kon laten schieten. Om de één of andere manier blijf jij maar met onvoorziene kosten worstelen. Probeer je te richten op één soort uitgave om daarop te kunnen besparen. Pak een keer de fiets of loop een keer die schoenenwinkel voorbij. Voor je het weet is het volgende maand en kan je weer losgaan.

 

Boogschutter

Jij bent ontzettend lekker bezig. Op het gebied van de liefde begint je opgebouwde zelfvertrouwen vruchten af te werpen. Aandacht, complimenten en enthousiaste reacties op je social media geven jou een goed gevoel over jezelf. En je hebt het verdiend na al dat afzien in de zomervakantie. Probeer dit gevoel om te zetten in iets concreets. Elk project of carrière move wordt goud in jouw handen.