Het customizen van je klok

Waar het customizen van je horloge voorheen betekende dat je jouw naam gegraveerd kreeg in het uurwerk, betekent dit nu dat je het klokje helemaal naar jouw wensen kan stijlen en het klokje kan aansluiten bij de horlogetrends. Zo zijn er merken waarbij je zelf de kleur en het materiaal van de band kan kiezen, de wijzerplaat en de wijzers. Check bijvoorbeeld EONIQ, waar je super nice klokjes zelf kan vormgeven voor zo’n $200,-. Of als je met briefjes van vijfhonderd euro je open haard aansteekt, check dan Bamford. Hier kan je Rolex en Luminor horloges pimpen. Ook gewoon leuk om te doen.

horlogetrends-tag

Horlogetrends: kleinere klokjes

Waar je voorheen de show stal met een horloge waar tijdens de Olympische Spelen discuswerpwedstrijden mee werden uitgespeeld, worden de uurwerken nu kleiner. De trend wordt om onder de 42mm diameter te blijven. Een klassiek uurwerk met traditionele minimalistische wijzers, een smalle kast, een leren bandje en klaar is Kees.

horlogetrends-slim

Dag rosé. Hoi goud

Rose-gold heeft de afgelopen jaren de horloges markt in haar handen gehad, maar mag meer plaatsmaken voor een meer traditionele, meer mannelijke kleur: goud. Of wit-goud. Of zilver.

horlogetrends-goud horlogetrends-header

Stay connected

De smartwatches springen als paddestoelen uit de grond. Feest, want nu we nog vaker en nog makkelijker onzinnige berichten lezen. Apple is uiteraard weer by far de voorloper, waar de elektronica-magnaat ervoor heeft gezorgd dat je een iPad Air-Uber-Deluxe om je pols kunt dragen. Maar Apple is niet alleen op deze markt. Grote spelers in de horloge-scene wagen zich nu ook in de nieuwe wereld van smartwatches.

horlogetrends-tag horlogetrends-fossil

Shop hier onze favoriete horloges!