Elegante en luxe horloges van de Manchester City-selectie

Phil Foden heeft gekozen voor één van de meest opvallende horloges, namelijk de Rolex Daytona Meteorite in Yellow Gold. Dit horloge combineert een wijzerplaat van echt meteoriet met de luxe uitstraling van geelgoud. Met een vleugje van de ruimte om zijn pols zwaait de jonge speler naar de fans.

Het notoire feestbeest Jack Grealish houdt het tijdens dit feestje opvallend stijlvol met zijn Rolex Sky-Dweller in Blue Rose Gold. Dit horloge straalt pure luxe uit met zijn elegante kleurcombinatie van blauw en roségoud, gecombineerd met geavanceerde functies zoals de jaarlijkse kalender en dual time zone, perfect voor een moderne atleet die veel reist.

Technisch meesterschappen om de pols

Goalgetter Erling Haaland schittert tijdens de parade met zijn Breitling Premier B21 Chronograph Tourbillon. Dit horloge is een technisch meesterwerk dat de precisie van een chronograaf combineert met de elegante complexiteit van een tourbillon.

John Stones ging voor kleur met zijn Patek Philippe Aquanaut Rainbow. Dit horloge is een waar kunstwerk met zijn regenboog aan edelstenen en verfijnde afwerking, wat zijn persoonlijkheid zou moeten weerspiegelen.

Tijdloze en klassieke horloges

Kyle Walker koos voor de altijd tijdloze Patek Philippe Nautilus 5980/1R. Een klassieker die zowel sportiviteit als elegantie uitstraalt, perfect passend bij een atleet van zijn kaliber. Ruben Dias ging eveneens voor de Nautilus-lijn met zijn Patek Philippe Nautilus 5711/1R, terwijl Josko Gvardiol het klassiek houdt met zijn Rolex Datejust 41 in Blue (en tijdloos model dat altijd stijlvol is)

Manuel Akanji schittert met zijn Rolex GMT-Master II Meteorite. Een horloge dat opvalt door zijn unieke wijzerplaat van eveneens meteorietmateriaal.  Dat terwijl middenvelder Kevin De Bruyne kiest voor de sportieve elegantie van de Patek Philippe Aquanaut 5164G in Blue.

De spelers van Manchester City hebben niet alleen oog voor het spel, maar ook voor stijl. Hun keuze in horloges weerspiegelt hun persoonlijkheid en succes op het veld. Het is duidelijk dat deze kampioenen weten hoe ze moeten schitteren, zowel op als naast het veld. Bekijk hieronder de foto’s van de spelers en hun horloges:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)