Het leven lacht Tom Holland toe. De Britse acteur heeft met Zendaya een droomvrouw aan zijn zijde, speelt in de grootste films en heeft een vermogen van meerdere miljoenen vergaard. Van al dat geld kan je heel wat moois kopen en Tom Holland doet dat bijvoorbeeld via het aanschaffen van horloges.

 

Patek Philippe Aquanaut

Een van zijn favoriete horloges is de Patek Philippe Aquanaut. Tom Holland heeft hiervan zowel de Aquanaut 5168G als de Aquanaut 5167R. Het zijn allebei sportieve horloges, met comfortabele rubberen bandjes en kunnen tot 120 meter diep onder water.

Rolex Daytona

Een van de populairste horloges van het moment is de Rolex Daytona. Het is dus logisch dat ook Tom Holland een exemplaar heeft. Zoals je kunt verwachten bij Rolex is dit een geweldig gemaakte klok. Met een comfortabele stalen armband is het een traditioneel, maar modern horloge. Kan tot 100 meter onder water en wordt verkocht voor bedragen rond de 90.000 dollar.

Cartier Santos

De Cartier Santos van Tom Holland is ook een horloge van hoog niveau. Bovendien valt het op dat Tom Holland allerlei verschillende merken heeft. Hij is dus een redelijke kenner. Voor zijn Cartier Santos heeft hij naar verluidt zo’n 7.500 euro betaald.

Piaget Altiplano Skeleton

Nog een prijzig klokje met een verkoopprijs van 57.500 dollar is deze Piaget Altiplano Skeleton. Het is een heel dun horloge en ziet er stijlvol uit en vooral bekend bij kenners. Wederom laat Tom dus zien verstand van horloges te hebben.

TAG Heuer Monaco Titan

Toen Tom Holland werd gespot tijdens een F1-race in Monaco droeg hij een toepasselijk horloge, namelijk de TAG Heuer Monaco. Zo’n referentie bewijst wederom dat Tom erg veel met horloges bezig is. Er zijn slechts 500 exemplaren van dit horloge gemaakt.

Patek Philippe Perpetual Calendar 5940R

Tot slot wordt hij regelmatig gespot met de Patek Philippe Perpetual Calendar 5940R. Dit is een ingewikkeld horloge gemaakt van rood goud. Met een prijs van ongeveer 80.000 euro is dit wel een peperduur klokje.