Het luxe horloge van F1-coureur Carlos Sainz

Het klokje van Carlos Sainz is dus bijna half miljoen waard, $475.000 om precies te zijn. Voorafgaand aan de Grand prix van Frankrijk op Circuit Paul Ricard werd hij gespot met de Richard Mille RM 11-03 Automatic Flyback Chronograph in 18 karaats rosé goud en titanium met een rode velcro strap van Ferrari. Het klokje beschikt ook over allerlei technische snufjes om de tijd nauwkeurig te meten en het is als een stopwatch te gebruiken. Logisch natuurlijk. Voor dat geld mag je wel wat kwaliteit verwachten.

Het horloge werd oorspronkelijk namelijk verkocht voor 116 duizend euro en is nu al vier keer meer waard. Vanwege de gelimiteerde oplage en bijzonder uiterlijk is dit natuurlijk een erg gewild horloge, bewonder het hieronder:

Het leven lacht Carlos Sainz jr. heel erg toe. De Spanjaard, die geboren werd in Madrid, is de zoon van wereldkampioen rally en ook hij wordt Carlos Sainz genoemd. In 2015 trad zijn zoon in zijn voetsporen door voor Torro Rosso zijn Formule 1-debuut te maken. Vanaf 2021 komt hij uit voor Scuderia Ferrari en die overstap heeft hij dus extra gestalte gegeven met zijn horloge in de stijl van Ferrari. De Spanjaard nam het stoeltje bij Ferrari over van Sebastian Vettel die overigens ook goed geld verdient.

Naast een succesvolle man staat een sterke vrouw

En ook in de liefde gaat het heerlijk met Carlos. Zijn vriendin Isa Hernáez is van uitzonderlijke schoonheid. Deze Isa heb je misschien al eens voorbij zien komen. Ze is namelijk journaliste en daardoor naast Jack Plooij en andere verslaggevers te zien. In haar vrije tijd is ze vaak te vinden op het strand, houdt ze van lekker eten en gaat ze graag op vakantie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isa Hernáez (@isahernaez)