De film Home Alone in het kort

Voor degene die de film reeks niet kent, wat haast onmogelijk is, wordt het hier kort uitgelegd. De McCallister familie bereidt zich voor op de kerstdagen. Ze gaan met de hele familie op vakantie, maar tijdens de reis naar bestemming komen ze erachter dat hun jongste zoon Kevin nog alleen thuis zit, Home Alone dus. Tijdens de kerstdagen proberen twee inbrekers in het huis van McCallister in te breken. Kevin verzint allemaal manieren om de inbrekers te slim af te zijn. Dit gaat niet zonder slag of stoot.

Home Sweet Home Alone

Na vijf films is het nog niet afgelopen met de mega populaire filmreeks. De zesde film is afgelopen 12 november op Disney+ verschenen. Deze film heeft vrijwel hetzelfde concept als de andere films van de reeks. Deze films wordt gespeeld door een compleet andere cast en speelt zich af in een ander huis. Nu het huis uit de vorige films niet meer gebruikt wordt, is er iets anders voor verzonnen. Je kan het huis nu huren voor je eigen kerst.

 

Het huis uit Home Alone is te huur op Airbnb

Sinds kort is het McCallister huis uit de eerste twee Home Alone films te huur. Op een grappige manier wordt het huis op Airbnb aangeboden. De host van het huis is Buzz, de oudere broer van Kevin. Hij vertelt dat het huis niet gebruikt wordt nu de familie op vakantie is. Hij gunt het andere mensen om hun innerlijke kind weer te herleven. De opbrengst die Airbnb verdient aan het verhuren van het huis gaat naar het ziekenhuis Chicago’s La Rabida Children’s Hospital. Je doet het dus niet alleen voor jezelf!

home alone huis te huur airbnb

Het huis bestaat uit twee slaapkamers en anderhalve badkamer. Normaal heeft het huis meer kamers, maar alleen deze kamers worden verhuurd. In totaal zijn er vier gasten welkom. Het verblijf is inclusief ontbijt. Het is alleen mogelijk om één nacht in het huis te overnachten. De woning is helemaal in kerstsferen versierd, wat het kerstgevoel wel degelijk naar boven brengt.

A cozy holiday scene with twinkling lights and a perfectly trimmed tree await you - without the interruption of any pesky intruders!

This holiday season, we’re playing by my little bro’s rules, so feel free to eat junk food and watch rubbish on TV all night long.

De woning ligt in Winnetka, Illinois, in de Verenigde Staten. Zie hier de advertentie van Airbnb.