Britse voetballegende Alan Shearer (1970) staat bekend om zijn positie als aanvaller en wordt zelf gezien als één van de beste aanvallers aller tijden. Alan heeft achttien seizoenen lang in de profvoetbal gespeeld en heeft bijna 300 doelpunten in de hoogste klasse achter zijn naam staan. Maar niet alleen in de voetbalwereld heeft deze voetballer gescoord, ook de prachtige dochter van Alan, Hollie Shearer, lijkt steeds meer bekendheid te krijgen.

Hollie is de dochter van Alan Shearer

De 25-jarige dochter van profvoetballer Alan Shearer heeft het ook voor elkaar. Ze lijkt steeds bekender te worden en haar eigen carrière te starten. Niet helemaal het sportieve type als haar vader heeft Hollie een andere weg ingeslagen. Hollie verdient op dit moment nog voornamelijk haar brood met modellenwerk maar is ook heel erg muzikaal. Op Spotify heeft ze maandelijks zo’n 15 duizend luisteraars en ze geeft zelf aan vooral geïnspireerd te zijn door countrymuziek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hollie Shearer (@hollieshearer)

Naast zangeres is Hollie ook nog een ontzettend mooi

Zoals al eerder genoemd is Hollie werkzaam in de modellenwereld. Om model te kunnen zijn (en vooral te blijven) moet je meer kunnen dan alleen goed op de foto staan. Ook de aandacht van de kijkers vasthouden is daarbij erg belangrijk, iets wat Hollie zeker niet is ontgaan. Met 52.1 duizend volgers op Instagram laat ze haar volgers mee kijken in haar leven. De 25-jarige woon in het prachtige Londen en lijkt ook mooie plekken buiten Engeland te bezoeken. Ze plaatst voornamelijk foto’s van haarzelf, met vrienden of video’s waarop ze zichzelf begeleid op het keyboard. De highlights op haar Instagram-feed bestaan uit fashion, muziek en fotoshoot gerelateerde content. Hoog tijd om eens even een kijkje te nemen, denk je niet?

Dit zijn een aantal prachtige foto’s van Hollie Shearer:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hollie Shearer (@hollieshearer)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hollie Shearer (@hollieshearer)

Niet alleen Alan Shearer heeft een bloedmooie dochter. Ook voormalig voetbalscheidsrechter Frank de Bleeckere heeft een prachtige dochter.