Een hoekappartement in de Jordaan, een droom van velen

Het appartement van ruim 76 vierkante meter is vorig jaar op luxe wijze volledig gerenoveerd. De ingang ligt aan de Brouwersgracht en loopt door in de Goudsbloemstraat 2H. Het pand staat te koop voor een bedrag van 595.000 euro. Bij binnenkomst is daar de ruime woonkamer met fraai glas in lood aan de voorzijde. De woonkamer wordt doorgetrokken tot de achterzijde, waar de open keuken zich bevindt. Deze is onder andere voorzien van inbouwapparatuur van AEG.

Goudsbloemstraat 2H MAN MAN

De badkamer bevindt zich aan de rechterzijde in de hal. In de badkamer is onder andere een regendouche, wasstafel met verwarmde spiegel, toilet en design radiator te vinden. Eigenlijk dus alles erop en eraan. De eerste slaapkamer, inclusief inbouwkasten, ligt aan de linkerzijde van het appartement. Zowel de badkamer als de slaapkamer zijn voorzien van vloerverwarming, iets wat we deze dagen zeker kunnen gebruiken. Aan de achterzijde van het pand bevinden zich nog twee slaapkamers, waaronder de Masterbedroom. De laatste slaapkamer is gelegen aan de Goudsbloemstraat, deze is door middel van van 3 grote openslaande deuren te bereiken vanuit de slaapkamer.

Goudsbloemstraat 2H MAN MAN Goudsbloemstraat 2H MAN MAN Goudsbloemstraat 2H MAN MAN Goudsbloemstraat 2H MAN MAN Goudsbloemstraat 2H MAN MAN Goudsbloemstraat 2H MAN MAN Goudsbloemstraat 2H MAN MAN Goudsbloemstraat 2H MAN MAN Goudsbloemstraat 2H MAN MAN Goudsbloemstraat 2H MAN MAN Goudsbloemstraat 2H MAN MAN Goudsbloemstraat 2H MAN MAN Goudsbloemstraat 2H MAN MAN

En heb jij plannen om een woning aan te schaffen in onze oh zo bruisende hoofdstad? Check dan eens de oude bank die is omgetoverd tot één van de meest waanzinnige woning van Amsterdam: Keizersgracht 494.