Een goed begin is het halve werk – minstens

Alvorens we je gaan overspoelen met de best mogelijke deals, is het van belang dat je weet wat je moet zoeken. ‘Wat ik moet zoeken?’ – juist, het is handig als je je geld besteedt aan een cadeau dat past bij de ontvanger. Zo weet je zeker dat je de ander blij maakt én niet in ongemakkelijke situaties terechtkomt. We hebben dus een divers aanbod voor jullie op een rijtje gezet, zodat er praktisch voor iedereen iets ‘tussen zit’. Het zou natuurlijk zonde zijn om een lekkere deal te missen. Sterker nog, we hebben enkele producten op een rijtje gezet waarvan wij de Black Friday-prijs al mogen communiceren. Veel beter wordt ’t niet.

‘One can never have enough gadgets’

Dat is echt zo. Een goede gadget is namelijk een ongekende toegevoegde waarde – maar dat hoeven we jullie natuurlijk niet te vertellen. Het moge duidelijk zijn dat er een grote diversiteit aan gadgets te koop is op ’t internet. De kunst zit ‘m in het aanschaffen van een ontbrekend puzzelstukje én een stukje kwaliteit logischerwijs. Aangezien je daarin niet alleen wil zijn, trappen we af met een Smart Watch voor jezelf en eentje voor je vriendin of vrouw – gedeelde passie is een fantastische relatie-eigenschap.

black friday deals cadeaus feestdagen Amazon MAN MAN

Gear Sport Smartwatch SM-R600

Samsung €199,00 Shop nu
black friday deals cadeaus feestdagen Amazon MAN MAN 2

Hybrid Q Accomplice Smart Watch

Fossil €89,00 Shop nu

Met de Samsung Gear weet je zeker dat je alles rondom je actieve levensstijl kunt monitoren. Een ideale partner voor je pols dus. Je vrouwelijke wederhelft kan natuurlijk niet achterblijven en daarom hebben we ook daar rekening mee gehouden. Het mooie aan de Fossil Hybrid Q is ’t feit dat het horloge de klassieke stijl van horlogerie weet te behouden, maar mét Smart Watch eigenschap. Denk dan aan activiteit-tracking, hartslagmetingen en andere aspecten rondom je gezondheid.

black friday deals cadeaus feestdagen Amazon MAN MAN 3

Yoga 530

Lenovo €679,00 Shop nu
black friday deals cadeaus feestdagen Amazon MAN MAN 6

P 60 BT Portable Boombox

Dual €49,43 Shop nu

Mocht je het iets groter aan willen pakken, dan kun je altijd nog voor zaken als laptops of smartphones kiezen. Het is allang niet meer zo dat deze producten een ongekend hoge prijs hebben. Bovendien is het een eenmalig aanschaf waar je gedurende een langere periode heel veel plezier van gaat beleven – daar gaat het om natuurlijk.

black friday deals cadeaus feestdagen Amazon MAN MAN 4

Surface Laptop

Microsoft €1299,00 Shop nu
black friday deals cadeaus feestdagen Amazon MAN MAN 5

Galaxy A6

Samsung €199,00 Shop nu

Een kwaliteitsproduct van Samsung of Lenovo is – zeker met Black Friday – alles behalve onbereikbaar. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen om het iets minder groots aan te pakken. Dan kies je gewoon voor een toffe platenspeler of een draagbare boombox die je gegarandeerd op welkome momenten van muziek kan voorzien.

Deze deal klinkt zonder twijfel als muziek in je oren

Als we dan toch bezig zijn met wat muzikale tips, dan gaan we nog even door. Het is vaak zo dat de beste dealtjes van die producten zijn waar je per ongeluk tegenaan loopt. Deze twee ‘gadgets’ zijn hier geen uitzondering op. Deze heerlijke platenspeler van Karcher hoeven we niet nader toe te lichten. Het is echt zo’n item wat je niet vaak tegenkomt en naast de functionele aspecten is het tevens een ruig ding in menig woonkamer. Toch?

black friday deals cadeaus feestdagen Amazon MAN MAN 7

Nostalgie Musikcenter NO-038

Karcher €143,00 Shop nu
black friday deals cadeaus feestdagen Amazon MAN MAN 8

SoundSport

Bose €49,99 Shop nu

Gestructureerd aan het nieuwe jaar beginnen is een kunst

Omdat het leven natuurlijk niet alleen maar lang leve de lol is, maar er zo eens in de zoveel tijd ook serieus werk verricht moet worden, zijn er ook genoeg items die goed van pas kunnen komen voor werk, je studie of het opzetten van je eigen onderneming. Een goede agenda is essentieel om je week goed te beginnen en je zaakjes op orde te houden. Daarnaast is ’t kunnen maken van notities op elk gewenst moment van de dag essentieel – zeker als je een druk leven leidt. Met deze Smartpad van Wacom kun je notities maken die direct naar je telefoon worden gestuurd, hoe vet is dat?

black friday deals cadeaus feestdagen Amazon MAN MAN 9

Bamboo Slate Smartpad A5

Wacom €98,50 Shop nu
black friday deals cadeaus feestdagen Amazon MAN MAN 10

C1956 agenda

Sigel €12,30 Shop nu

De meest geliefde cadeaus voor een ‘prikkie’

Laten we wel wezen: de prijzen van de bovenstaande producten zijn op z’n zachtst gezegd best vriendelijk te noemen. Het zijn weliswaar items die je nodig moet hebben, maar dat doet niets af aan de kwaliteit van de betreffende deal. We hopen met dit lijstje ervoor te zorgen dat je je geld op Black Friday op de best mogelijke wijze gaat besteden.