Mocht je geen idee hebben waar we het over hebben: squirten is de populaire term om aan te geven dat een vrouw spuitend haar hoogtepunt bereikt. Neem dat overigens niet al te letterlijk: niet altijd zal het ook echt een volledige straal zijn.

Voor de meeste mannen is dit echter wel het signaal dat ze echt goed presteren in bed. Het is overigens geen gave waar elke vrouw over beschikt. Simpel gezegd: de een doet het wel en de ander niet.

In feite is het zo dat slechts een klein gedeelte van de vrouwen dit ook daadwerkelijk kan. Zie het dus als een extraatje als dit gebeurt tijdens jullie vrijpartij.

Wat is squirten eigenlijk precies?

Even bij het begin beginnen: squirten is simpelweg het ejaculeren van de vrouw tijdens een orgasme. Bij de een zijn dat een paar druppeltjes, de ander produceert een aanzienlijke hoeveelheid vocht. Voor de goede orde: het is niet zoals veel mannen denken, simpelweg het verliezen van urine. Het is namelijk een mengeling van lichaamsvocht en een beetje urine. Het is afkomstig uit de blaas, vandaar dat het ook urine bevat.

hoe kan je vrouw laten squirten tips

Met deze tips vind je de G-spot

Zoals gezegd is het voor veel mannen bijzonder opwindend om te weten (en te zien) dat ze hun vrouw, vriendin of eenmalige bedpartner kunnen laten spuiten op dergelijke wijze. Toch is het niet zo vanzelfsprekend als je zou denken. Je moet namelijk de G-spot flink stimuleren. Dat is dus meer dan enkel goed penetreren. Het goede nieuws is dat dit gewoon kunt leren. Door het volgen van drie eenvoudige regeltjes

  1. Het vrouwenlichaam werkt net iets anders dan de man. Ook al denk dat een vrouw sneller en vaker klaar komt dan de man, het kost nog steeds tijd! Wees geduldig.
  2. Het heeft geen zin om ‘even’ ruw te werk te gaan. Heb je de G-spot gevonden, behandel het dan met beleid. Dat geldt overigens voor mannen en vrouwen. Wil je vriendin het ding zelf vinden, laat haar dan lekker haar gang gaan. Kleine tip: het voelt iets ribbelig aan, net als de oppervlakte van een golfbal. Stimuleer het voorzichtig, je merkt het zelf als het opzwelt, dat is het teken dat het gaat gebeuren. De G-spot drukt dan namelijk al snel tegen de blaas aan.
  3. Nogmaals: verwacht geen wonderen. Heb geduld en onthoud dat niet elke vrouw kan squirten. Het is gewoon een extraatje, bovendien, de dames die wel een indrukwekkende hoeveelheid vocht produceren zorgen ervoor dat je elke keer weer de lakens moet verschonen. Het heeft dus ook weer nadelen.