Hoe laat jij je vriendin echt genieten in bed?

Je wil natuurlijk dat je vriendin geniet tijdens de daad en daarom kan het dan ook geen kwaad om je een beetje in te lezen hoe je haar het beste kunt verwennen in bed. Dit zijn zeven dingen die zij écht wil en dan hebben we het onder andere over het verwennen specifieke lichaamsdelen en aandacht geven aan haar favoriete standjes.

1. Laat met stoute woorden haar fantasie gaan

Vrouwen zijn erg fantasierijk en maken dan ook veel gebruik van verbeelding in de slaapkamer. Deze fantasieën kun je extra aanwakkeren door de juiste woorden te zeggen. Vertel haar bijvoorbeeld wat je allemaal met haar van plan bent. Hierdoor kan zij het zich alvast inbeelden en dit kan wonderen doen.

2. Doe het op een andere plek

Zoals we hierboven al beschreven zijn vrouwen erg fantasierijk en daarom vinden zij het af en toe dan ook leuk om ‘het’ op andere plekken te doen. Vind je het buiten de door nog iets te spannend? Dan zijn er nog meerdere opties. Jullie hebben tenslotte ook nog een eettafel, bank, douche of een wasmachine waar jullie het op kunnen doen, toch?

wat wil een vrouw in bed wat vindt ze lekker

3. Kies haar favoriete positie en zorg voor afwisseling

Om je vriendin echt even te verwennen in bed is het een goed idee om haar favoriete posities te doen tijdens de daad. Ook kan je eens nieuwe proberen, dit zal het spannend houden en geeft jullie avontuur onder de lakens even een twist.

4. Verwen specifieke zones met een massage

Een vrouw heeft verschillende erogene zones die extra gevoelig zijn voor aanraking. Naast de ‘intieme’ plekken, zijn ook de tong, lippen en de binnenkant van haar dijen zeer gevoelig. Echter verschilt het natuurlijk wel per vrouw welke plek het beste werkt. Waar haar favoriete plekjes precies zitten kun je onderzoeken met een heerlijke massage. Dus haal vooral de massageolie uit de kast.

5. Neem de tijd om met haar te knuffelen

Mannen staan er om bekend om zo snel mogelijk uit bed te stappen na de daad (of in slaap te vallen). Maar neem in het vervolg eens ruim de tijd om naast haar te blijven liggen en te knuffelen. Vrouwen kunnen intimiteit achteraf namelijk enorm waarderen. Vooral omdat zij vaak niet tot een hoogtepunt kunnen komen tijdens de daad. Wellicht dat je hier ook nog iets in kan betekenen voor haar.

knuffelen na de daad

6. Ga down under

Uit onderzoek blijkt dat down under gaan bij een vrouw het ultieme geluksgevoel bij haar oproept. Dit is natuurlijk niet binnen een paar seconden gedaan, want het vergt een bepaalde techniek om haar optimaal te laten genieten. Dit kun je doen door de techniek crazy 8 uit te proberen en bij deze techniek maak je tijdens het verwennen een 8-beweging met je tong.

7. Wees verzorgd

Last but not least, kunnen vrouwen het ook heel erg op prijs stellen als een man een beetje zijn best doet, voordat jullie de slaapkamer in duiken. Dit kun je doen door een douche te nemen, een geurtje op te spuiten of nog even je tanden te poetsen. Grote kans dat je behoorlijk veel bonuspunten in de wacht kunt slepen.